Mama lui Daniel Onoriu susține că pilotul s-a autodenunțat, după ce a încălcat ordinul de protecție: „A sunat la Poliție”

 Ifrim Georgiana
.

Mama lui Daniel Onoriu susține că pilotul s-a autodenunțat, după ce a încălcat ordinul de protecție. În acest weekend, instanța a decis ca pilotul de raliuri să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcare a ordinului de protecție, amenințare și violare de domiciliu. Recent, mama lui Daniel Onoriu a oferit primele declarații despre arestul acestuia, susținând că l-a vizitat în urmă cu o zi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Joi, 10 noiembrie, Daniel Onoriu a urmărit-o pe Isabela prin oraș, încălcând ordinul de protecție obținut de aceasta în urmă cu câteva săptămâni. La acea vreme, femeia mărturisea că a primit mai multe amenințări din partea celui care încă îi este soț, motiv pentru care se teme pentru viața ei. Inițial, pilotul de raliuri a fost reținut pentru 24 de ore, însă, ulterior, Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a hotărât ca acesta să fie plasat în arest preventiv pentru o perioadăde 30 de zile. Acum, mama lui Daniel Onoriu susține că el însuși a apelat autoritățile, cărora le-a transmis că se află în fața locuinței fostei sale partenere.

dan-9-3dan-9-3

Mama lui Daniel Onoriu susține că pilotul s-a autodenunțat, după ce a încălcat ordinul de protecție. Jeni Onoriu a mărturisind că pilotul va face recurs, urmând ca instanța să stabilească ce măsuri se vor impune împotriva acestuia. Aceasta speră ca Isabela să-și retragă plângerea, iar lucrurile să fie rezolvate pe o cale amiabilă.

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu a depus actele de divorț la notar:”Nu mai există nicio cale de împăcare”

Citește și: De ce divorțează Daniel Onoriu și soția lui, de fapt:„Nu îl iert indiferent ce ar mai face. Totul a pornit de la…'

Citește și: Anca Țurcașiu primește multe propuneri indecente, după divorț:”Unii sunt destul de agresivi, dar…”

Citește și: Teodora Becali și Mihai Mincu și-au botezat fetița. Gigi Becali:”Sunt foarte fericit”

Mama lui Daniel Onoriu susține că pilotul s-a autodenunțat, după ce a încălcat ordinul de protecție

Jeni Onoriu, mama pilotului, a povestit ce s-a întâmplat în cursul zilei de joi. Potrivit acestia, Daniel Onoriu ar fi mers la domiciliul Isabelei, el fiind cel care a anunțat autoritățile despre încălcarea ordinului de protecție.

„El a mers în seara respectivă la ea, eu eram cu avocata lui în mașină și el s-a dus cu altcineva în mașină. L-am urmărit să vedem ce face, unde merge, că nu îmi venea să cred că merge spre Isabela, cum el ne-a spus. El a mers la Isabela, a sunat la poliție ca să se autodenunțe că el e acolo jos, că el nu poate să trăiască fără ea și a venit poliția și după l-au luat. Nu l-au luat cu cătușe. El e un om slăbit, el e jumătate ca și Daniel, la numărul de kilograme', a spus mama lui Daniel Onoriu, pentru Spynews.ro.

„I-am dus ce trebuie'

Pentru că Daniel Onoriu se află în arest, mama acestuia l-a vizitat în urmă cu o zi și i-a dus cele necesare pentru următoarele 30 de zile. Aceasta a susținut că starea pilotului s-a îmbunătățit considerabil față de ultimele zile.

„El a fost ulterior dus la poliție, s-au luat declarații, s-au făcut investigații. El este bine acum, am stat ieri de vorbă față-n față. Am dreptul la vizită. I-am dus ce trebuie, lenjerie, pilotă, în afară de mâncare, schimburi', a adăugat femeia.

„El vrea doar să se împace cu Isabela'

Jeni Onoriu a susținut că pilotul va face recurs la hotărârea pronunțată de instanță. Aceasta a justificat comportamnetul fiului ei prin faptul că acesta își dorește să se împace cu Izabela.

„Urmează ca miercuri să se facă recurs, atunci se va decide dacă va mai fi arestat sau poate îi va da arest la domiciliu, asta va decide instanța. Eu consider ca mamă că nu are puterea necesară de a-i face rău cuiva, el vrea doar să se împace cu Isabela și nu înțelege de unde au pornit toate discuțiile astea între ei și au ajuns atât de departe', a mai zis ea.

„Măcar să-și retragă plângerea'

Mama lui Daniel Onoriu speră să o poată convinge pe Isabela să-și retragă plângerea făcută pe numele fiului ei.

„Nu a încercat să vorbească cu noi, dar sper să facem procedurile astea legale că sa pot vorbi cu ea. Vreau să o chem la mediere, chiar dacă nu se împacă, măcar să-și retragă plângerea, să găsim o cale de a scăpa Daniel. E nedrept să stea Daniel acolo, el nu e om de a stat închis sau de a face rău.

Dacă ei i-ar fi fost frică… La capătul străzii unde locuim noi stă ea, vis a vis stă fata lui care are 23 de ani. Într-una dintre străduțe stă băiatul lui, după e blocul vărului lui Daniel. Cum ai frică de noi când tu stai lângă noi, e o provocare asta mai bine zis', a încheiat Jeni Onoriu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton