Cine este Andia. Tot ce nu știai despre solista DJ Project

 Laciu Andreea
.

Cine este Andia. A devenit una dintre cele mai iubite artiste din România, deși are abia 25 de ani. Vocea ei din melodia „Salcâmii” a stârnit un val de comentarii. Toată lumea își dorea să știe cine este tânăra care a cântat cu Spike. Are un timbru vocal special și a reușit într-un timp scurt să își atragă un număr impresionant de fani. La fel ca Emaa, o altă tânără speranță din muzica românească, și Andia a bifat deja o serie de colaborări de succes cu alți artiști de la noi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Andia. A ajuns să fie una dintre solistele trupei DJ Project. Gino Manzotti și DJ Maxx i-au dat o șansă, iar vocea ei caldă și plină de emoție i-a cucerit pe fanii care au ascultat „Retrograd”, prima piesă lansată în această formulă. Tânăra artistă este însă convinsă că acesta a fost doar începutul pentru ea în acest domeniu.

cine-este-andia-1cine-este-andia-1

Cine este Andia

Andia se numește, de fapt, Diana Constantin. Are 25 de ani și s-a născut în Roman, din județul Neamț, dar acum locuiește la București. A fost una dintre solistele DJ Project din istoria de 15 ani a formației. Colaborarea ei cu trupa s-a încheiat însă în anul 2021, atunci când artista a decis să continue pe cont propriu.

A absolvit Facultatea de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE), apoi a urmat și un master în cadrul aceleiași instituții.

Cine este Andia. „Prima mea amintire a fost când am cântat prima dată la un festival local. (n.r. amintire legată de muzică). Atunci a fost prima dată când am urcat pe scenă. Cea mai mare realizare este că am ajuns până aici în cariera mea muzicală.

Citește și: Actrița Monica Fermo a murit. De 30 de ani devenise călugăriță: „Mulţumesc lui Dumnezeu că drogurile şi crima nu existau pe vremea aceea, că le-aş fi împlinit şi pe acelea'

Citește și: De ce s-a mutat Ramona Olaru din casa lui Cătălin Cazacu: „Am luat și pisicile, e terminat'

Citește și: Andreea Antonescu va avea o fetiță:„Te așteptăm cu nerăbdare'. Artista a pozat sexy, cu o lună înainte să nască

Citește și: Fiica lui Emily Burghelea s-a accidentat la grădiniță: „S-a lovit destul de tare la cap”. Dar altceva o îngrijorează pe vedetă

Sunt extrem de recunoscătoare și am încredere că totul va fi din ce în ce mai bine. Cel mai frumos lucru a fost când mi s-a spus că inspir oameni. Consider că mai am multe de făcut până să las o urmă, a mărturisit artista, într-un interviu exclusiv pentru Un site de muzică.

Ce carieră ar fi ales dacă nu devenea cântăreață

Cine este Andia. Se teme de singurătate, o admiră pe mama ei și nu o interesează bunurile materiale. Face muzică din pasiune, iar în cazul în care nu reușea în acest domeniu, ar fi ales tot o meserie dragă sufletului ei.

Cine este Andia. „Cel mai tare mi-e frică să rămân fără oamenii pe care îi iubesc. Prin asta pot spune că mi-e frică de singurătate. Pe mama mea o admir, pentru că în ochii mei este o eroină. Sincer, nu mă leg de obiecte materiale, nu pun preț pe ele. Cel mai des îmi spun că ar trebui să fiu mai calmă, dar mereu sunt haos. Îmi place mult psihologia, deci cred că aș fi fost un bun psiholog. Mi se spunea Didi când eram mică”, a mai mărturisit cântăreața, pentru aceeași sursă citată anterior.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton