Nicole Cherry și fiica ei au probleme de sănătate: ”Nu știu ce să mai fac”

 Calin Maria Bianca
.

Nicole Cherry și fiica ei au probleme de sănătate. Artista nu traversează deloc o perioadă bună în aceste momente. De câteva zile, micuța Anastasia nu se simte bine, astfel că frumoasa cântăreață a făcut nopți albe pentru fiica ei. Asta nu este tot însă, fiindcă starea de rău a molipsit-o și pe ea. Cu ce afecțiuni se confruntă Nicole Cherry și fetița ei, de fapt.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry este destul de activă în mediul online și își ține fanii la curent cu momentele din viața ei. Fie că sunt ele bune sau mai puțin plăcute, împărtășește câte puțin cu cei care o urmăresc. Frumoasa artistă a dezvăluit că fiica ei nu se simte bine și a început un tratament în acest sens. Lucrurile se îndreaptă spre bine pentru micuța Anastasia, dar nu și pentru vedetă.

cherry-9cherry-9

Nicole Cherry le-a povestit fanilor că de câteva zile, Anastasia a răcit și nu trece prin momente chiar bune. În tot acest timp, artista a stat constant lângă ea, pentru a se asigura că nu se întâmplă nimic rău. Din nefericire însă, fără să își dea seama, a luat și ea răceala de la fetița ei. Dacă la început a zis că o să-i treacă repede, se pare că totul a luat o altă întorsătură.

Citește și: Nicole Cherry se pregătește să-i taie moțul fiicei sale. Cum va arăta petrecerea de 1 an:„Va fi despre ea, nu despre…'

Citește și: Cum se menține în formă Nicole Cherry de când a devenit mamă:”Cred că acesta a fost secretul meu”

Citește și: Cum se menține în formă Nicole Cherry de când a devenit mamă:”Cred că acesta a fost secretul meu”

Citește și: Atentatul de la Istanbul a fost comis de o femeie.6 oameni au murit și 81 sunt răniți

Nicole Cherry și fiica ei au probleme de sănătate

Dis-de-dimineață, Nicole Cherry a venit cu o veste bună și una rea pentru fanii ei. În timp ce se bucura că Anastasia se simte din ce în ce mai bine, artista a dezvăluit că starea ei de sănătate nu este deloc una buna. Ba mai mult decât atât, vestea este cu atât mai tristă cu cât cântăreața se gândește la numeroasele concerte și planuri pe care le are săptămâna aceasta.

'Am răcit și eu. Sunt zob. Nu știu ce să mai fac. Nu știu ce o sa fac săptămâna asta. Filmez două clipuri și pe lângă asta, de joi încep concertele. O să fiu la Sun Plaza, apoi la Bacău și după la Deva. (…) Priviți partea bună, acest zgâmboi mic este bine. Nu a mai făcut nici febră. E mai bine.', a povestit Nicole Cherry pe rețelele de socializare.

Nicole Cherry face pauză vocală

Răceala fiicei sale și-a pus amprenta și pe corpul lui Nicole Cherry. Artista se gândește acum la treburile pe care le are planificate săptămâna aceasta și caută soluții pentru a putea onora concertele. Fără a sta prea mult pe gânduri, după ce a început tratamentul, a decis să facă și o pauză vocală, în speranța că o să-i treacă și poate să își rezolve toate planurile.

'O să fac o pauză vocală, asta e soluția.', a mai spus Nicole Cherry pe Instagram, într-un InstaStory.

Cum se descurcă Nicole Cherry în rolul de mamă

Nicole Cherry și-a intrat destul de repede în rolul de mamă. S-a acomodat cu ceea ce trebuie să facă și își dă în permanență silința ca fiicei sale să nu-i lipsească nimic și să fie bine. Cu toate astea, crititcile și-au făcut loc în viața ei, mai ales în mediul online.

'(…) În prima parte i-am dat și sân. Nu am avut, ăsta a și fost principalul motiv, pentru că nu se sătura și ulterior s-a și pierdut de tot, nu am mai avut. Cât despre reacțiile negative, într-adevăr, m-au deranjat la început, pentru că, la fel ca orice mamă, îți dorești să faci ce e mai bine pentru copilul tău, iar când primești reacții care nu își au rostul și când oamenii nu știu exact situația și se trezesc vorbind, deranjează. În timp, am învățat ce să spun și ce să arăt, încât să nu mă mai deranjeze și să nu mai primesc atât de multe sfaturi fără să se știe exact ce se întâmplă cu adevărat la noi în casă, și cred că e mult mai bine așa.', a povestit Nicole Cherry în exclusivitate pentru Viva!.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton