Majda de la Survivor, probleme serioase de sănătate după eliminarea din concurs: "O să rămân toată viața cu..."

 Laciu Andreea
.

Din păcate pentru ea, și Majda de la Survivor se întoarce cu probleme grave de sănătate în România. După ce a fost eliminată din concurs, fosta Faimoasă a povestit prin ce chin trece acum. Cu toate că s-a accidentat și ea, în timpul celor două luni, nu a renunțat niciodată la luptă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Se pare că unul dintre semnele pe care le-a căpătat Majda la Survivor România va rămâne cu ea toată viața. Cu toate că a fost eliminată din concurs, în urma nominalizării făcute de Jador, fosta Faimoasă este mândră de parcursul ei în emisiune.

„Am rămas cu un semn foarte mare pe picior și o să rămân toată viața cu el, o să fac și recuperare pentru gleznă. Eu mă bucur din toată inima că deși au fost accidentări, niciodată nu m-am oprit, am luptat până la capăt și știam că pot să lupt”, a mărturisit acum Majda.

majdamajda

Majda de la Survivor, probleme grave de sănătate după eliminare

Fosta Faimoasă a avut o poftă culinară, după concurs. Și-a dorit din tot sufletul să mănânce brânză, cu ceapă și roșii, dar nu a putut să facă asta. Din cauza unor probleme cu stomacul, medicul i-a interzis să consume ceapă.

„Am văzut că m-ați întrebat ce am mâncat pentru prima dată. Îmi era poftă de când eram acolo de brânză cu ceapă și roșii. Din păcate, m-am îmbolnăvit la stomac și nu am voie ceapă, dar asta îmi doream. Am mâncat puțină brânză și mere, multe mere', a povestit Majda pe InstaStory.

Citește și: Majda, adevărul despre eliminarea de la Survivor. Ce relație avea cu Jador: „Am deschis mai bine ochii”

Citește și: Majda, eliminată de la Survivor! Mesajul transmis Faimoșilor: 'Nu e doar despre sport, contează să…'

Citește și: Majda de la Survivor a avut 90 de kilograme. Cum arăta atunci și cum a reușit să slăbească

Majda, adevărul despre eliminarea de la Survivor

Vedeta consideră că abia de acum va începe Survivor, iar conflictul dintre Jador și Zanni se va adânci.

„Săptămâna trecută tot el m-a nominalizat. Pentru prima dată, atunci, a fost așa pe neașteptate, noi am avut o relație destul de strânsă, am fost ca mama lui, ne-am sfătuit. Am deschis mai bine ochii, atâta. Am fost afectată pe moment, dar apoi mi-am revenit. Am fost conștientă că e doar un joc și că pe rând vom pleca acasă. Nu e o tragedie„, a afirmat Majda.

„Și la prima nominalizare pe care a făcut-o el, cu o săptămână în urmă, a întrebat-o pe Ana în mod direct, pentru că era ușor destabilizată și își dorea să plece. Ana i-a zis:  „Te rog, votează-mă’, moment în care i-a spus Zanni: „Nu, nu te lua după ea, vrea să mai stea’.

Eu cred că de acum începe Survivor, sincer. Conflictul a escaladat de mult între Zanni și Jador. Acum se va reaprinde, dacă va face cineva un pas greșit, pentru că sunt plini de tensiuni’,  a mai adăugat Majda, potrivit wowbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton