Cristi Brancu începe emisiunea Exclusiv VIP la Prima TV. Când are loc prima ediție a show-ului și ce invitați va avea

 Lupescu Anca
.

Cristian Brancu, fostul prezentator al emisiunii Agenția VIP, de pe Antena Stars, revine în televiziune, la Prima TV. După o pauză de mai bine de un an de la televiziune, Cristian Brancu va realiza un show la Prima Tv, intitulat Exclusiv VIP.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În vreme de pandemie, Cristian Brancu a avut o emisiune de acasă, în mediul online. Pentru că dorul de televiziune a fost prea mare, fostul prezentator Agenția VIP a decis să schimbe puțin decorul și să vină la Prima Tv.

Noua emisiune a lui Cristi Brancu va fi difuzată pe același tronson orar  cu show-urile lui Cătălin Măruță și Teo Trandafir, între orele 15.00-17.00. Prima ediție va avea loc chiar de ziua lui, pe 8 martie.

img-1-14img-1-14

„Nimic nu e întâmplător! De ziua mea, pornesc o călătorie TV în care sunt convins că vom face în fiecare zi o sărbătoare! Am acel gen de emoții care se convertesc în succes! Am însă și echipe în spate. Una e cea de producție de la Prima TV, plus echipa mea de jurnaliști. Alta e cea formată din Oana și Tudor care strigă tare: Hai, tati!', a spus Brancu pentru Ciao.ro.

Ce invitați va avea Cristi Brancu la emisiunea de pe Prima Tv

În ceea ce privește invitații pe care îi va avea, Cristi Brancu își dorește să fie diverși. Spune că s-a săturat de Bianca Drăgușanu și vrea să aducă în platoul emisiunii vedete cu povești autentice și puternice.

„Cât nu am fost prezent la TV, am urmărit tot și cred că există personaje pe care le vindem în exces. Cred, de exemplu, că presa îi face un rău Biancăi Drăgușanu vorbind zilnic despre ea, în toate felurile. Supraexpunerea erodează foarte mult și, psihic, presiunea duce la depresie.

Îmi doresc în platou toate vedetele cu povești autentice și puternice. E datoria noastră să le scoatem. Aș vrea să mai triem puțin din personaje. Aș face un test – le-aș propune oamenilor de televiziune să urmărească împreună cu copiii lor propriile emisiuni. Și să le spună că tot ce e în emisiune e relevant. S-ar putea să avem surprize. Asta îmi place la Prima. Vrem ceva, îmbibat de pasiune, pe care să-l putem arată copiilor noștri, peste ani', a spus el pentru sursa citată.

Cristi Brancu și Teo Trandafir au fost gazdele unui show total neașteptat și controversat. După ce a rămas fără emisiunea ‘Agenția VIP, vedeta s-a reorientat și a început să-și facă propriul show, însă online.

Fostul prezentator de la Antena Stars a mărturisit că în trecut a supărat-o pe Teo Trandafir cu niște subiecte, însă relația lor este acum foarte bună. Cei doi prezintă un show online, proiect de care Cristi Brancu este foarte mândru.

Citește și: Bianca Drăgușanu, criză de gelozie din cauza Iuliei Sălăgean.Gabi Bădălău îi vorbește urât vedetei: ‘Ești…’

Citește și: Oana Roman a izbucnit în plâns, după divorț:„Copilul ăsta ce vină are?’

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre cea mai cruntă bătaie încasată de la Bodi:„Nu aveam de ales’ Reacția afaceristului

E o mare revelație a acestui an. Din mici orgolii și subiecte gestionate prost, practic, am vorbit, cu încordare, de două ori în 20 de ani! Când invitația la emisiunea lui Teo a venit – ceea ce nu era posibil, în 13 ani de concurență! -, am simțit că va fi bine. Ne-am întâlnit cu câteva minute înainte, ne-am privit în ochi și 20 de ani de tăcere parcă nu au existat. Vorbim și colaborăm cu un sentiment de prețuire și de prietenie minunat. Să lucrezi cu Teo? E un privilegiu să ai alături o personalitate înțeleaptă profesionistă până în vârful unghiilor, cu un farmec care face din fiecare moment un reper. O bucurie!„, a mai spus acum Cristi Brancu, pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton