Ioana Simion, avertizată de Ilie Năstase, înainte de divorț: "Ultimele lui cuvinte au fost că o să-mi ia totul"

 Cica Cristina
.

Mariajul Ioanei cu Ilie Năstase s-a destrămat, dar fiind că soția fostului tenismen a depus deja actele la Judecătoria Hârșova, din județul Constanța, în același loc unde s-au și cununat. Divorțul se anunță a fi unul cu scandal, dat fiind că fostul sportiv și-ar fi avertizat partenera deja că are de gând să îi ia tot.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Căsnicia Ioanei cu Ilie Năstase s-a terminat după 2 ani. Ioana i-a fost cea de-a cincea soție și lucrurile au luat o turnură neșteptată între cei doi. Totul a pornit de la incidentul petrecut la începutul anului. Ioana și-a acuzat soțul de agresiune și totul s-a terminat cu un apel la 112, pentru a scăpa de furia fostului tenismen.

Ioana-Ilie-Nastase-divorteaza-1-1Ioana-Ilie-Nastase-divorteaza-1-1

Ioana Simion: „Eu am decis să divorțăm'

De atunci au mai existat încercări de a se împăca, dar se pare că nimic nu a funcționat cum se așteptau. Sau cel puțin nu au evoluat în direcția în care Ioana și-ar fi dorit.

Da, am depus cererea de divorț. Eu am decis asta, pentru că este cea mai buna soluție. În această perioadă, Ilie nu a încercat să se împace cu mine sau să facă vreun pas în ceea ce privește acest lucru. Consider că am dat suficient timp pentru un semn de împăcare de la el și nu s-a schimbat absolut nimic', a declarat Ioana pentru playtech.ro.

Citește și: Ilie Năstase, declarație surprinzătoare după ce Ioana a depus actele de divorț:„Nu știu nimic!'

Citește și: E oficial! Ioana și Ilie Năstase divorțează! Primele declarații ale Ioanei, după ce a depus actele la Tribunal:'O femeie nu merită înjosită'

Citește și: Cum au depășit Simona Pătruleasa și soțul ei cel mai greu moment din căsnicie:„Mulți au ajuns să divorțeze din acest motiv'/ EXCLUSIV

Citește și: Cristi Brancu începe emisiunea Exclusiv VIP la Prima TV.Când are loc prima ediție a show-ului și ce invitați va avea

Ioana Simion: „Probabil vrea să îmi ia și ce am dobândit cu fostul meu soț'

Se pare, însă, că Nasty nu se poate împăca cu ideea divorțului și ar vrea să se răzbune pe Ioana pentru decizia luată. Fosta sa parteneră a povestit că Ilie Năstase ar fi amenințat-o că are de gând să-i ia tot la divorț.

'Ultimele sale cuvinte pentru mine au fost acelea că o să îmi ia totul, la divorț. Probabil vrea să îmi ia și ce am dobândit cu fostul meu soț. Eu nu sunt genul să tolerez. Mie nu are cum să îmi ia totul. Există o lege ce ține cu dreptatea. Eu am muncit o viață pentru ce am acum, deci nu are cum să îmi ia Ilie mie lucrurile și munca mea', a mai spus Ioana Simion pentru sursa citată.

Ioana Simion: „Nu sunt dispusă să îmi refac viața'

Ioana Simion a ținut să sublinieze că nu intenționează să-și refacă viața în brațele altui bărbat prea repede după separarea de Ilie Năstase. Va lăsa să treacă un timp, așa cum s-a întâmplat și după primul divorț.

Momentan, nu sunt dispusă să îmi refac viața. Nici după primul divorț nu m-am aruncat repede în brațele altui bărbat', a precizat Ioana.

Ioana Simion se arată dispusă să îi înapoieze lui Ilie Năstase o parte din lucrurile pe care acesta i le-a făcut cadou. Excepție ar face mașina Bentley Continental, primită cadou de la Ilie cu ocazia zilei sale de naștere, anul trecut. 'Mai am încă cinci mașini în garaj, dar asta e de vis', a conchis ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton