Maestrul Gheorghe Zamfir are o soție cu 44 de ani mai tânără! Cum arată partenera lui acum!

 Dumba Gabriela
.

Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca formează un cuplu de aproape 11 ani, iar în 2016 s-au căsătorit. Au fost dintotdeauna discreţi cu viaţa privată şi şi-au ţinut departe de ochii lumii povestea de dragoste, chiar dacă au fost tot timpul în vizorul curioşilor din cauza diferenţei de vârstă de 44 de ani.

Gheorghe Zamfir şi Nicoleta BecaGheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca

Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca s-au cunoscut la o emisiune TV în anul 2008, pe vremea când  „Regele Naiului'era căsătorit cu franţuzoaica Marie Noelle, de care naistul a divorţat cu tam-tam, în 2015, după 10 ani de procese.

'Nu am purtat rochie de mireasă, ci costum popular, de altfel toţi cei invitaţi au avut câte o piesă vestimentară specifică portului tradiţional', a povestit Nicoleta Beca despre nunta cu maestrul Zamfir, care şi-a schimbat numele după căsătorie.

Nunta celor doi sa avut loc în 2016, când naistul avea 74 de ani, iar Nicoleta 30 de ani, doar în prezenţa rudelor şi a prietenilor apropiaţi. Abia în 2018 s-au afişat prima dată împreună, în public, pe scena unui festival de folclor din Parcul Cişmigiu.

Nicoleta Beca este o cântăreață de muzică populară, originară din satul Cib, comuna Almașu Mare, care a avut numeroase apariții la televiziune dedicate folclorului.

Gheorghe şi Nicoleta Zamfir locuiesc în Găiești, locul natal al naistului. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton