Lidia Buble pleacă în vacanță în Maldive fără Răzvan Simion. Cine o însoțește pe cântăreață

 Pirvu Cristina
.

Lidia Buble a decis! Pleacă în vacanță în Maldive fără Răzvan Simion, iubitul ei. Se pare că el ar avea un program destul de încărcat care nu îi permite să o însoțească. Stați fără griji, cântăreața nu pleacă singură!

Se pare că în Maldive s-a simțit incredibil de bine și acolo vrea să să întoarcă. Acum câteva luni, Lidia Buble și Răzvan Simion au călătorit acolo și chiar au simulat și o căsătorie, căci ea a purtat rochie albă, de mireasă. Toți s-au întrebat: au spus DA sau NU?

Au explicat ulterior că a fost o căsătorie de probă. Să îi credem pe cuvânt? Iată că acum Lidia vrea să se întoarcă acolo, dar fără Răzvan Simion. Două dintre surorile ei o vor însoți.

„Plec cu Esthera două săptămâni. Issac (fiul Estherei) a aflat, i-am spus că plec cu mami. (…) Promit solemn că nu o să ratez nicio petrecere de pe Ocean. Pe el o să îl sun, o să îi spun spor la lucru. Credeți că e ușor să îți duci crucea, să mergi până în Maldive atâta drum, să stai două săptămâni în căldurile alea?!

Eu nu o să plăteasc nimic, asta e treaba. Am încheiat ultimele detalii despre locurile în care o să stăm. Tura trecută am fost în 3 resorturi, acum merg la alte 3. În iunie se va întâmpla. Ori pe 24 sau pe 25 plecăm. (…)

Mergem singure, fără băieți, fără copii. Eu și două surori. E prima vacanță a noastră împreună. În luna iunie e și ziua mea. Stăm două săptămâni.”, a spus Lidia Buble la Xtra Night Show, la Antena 1.

Lidia Buble și-a cumpărat același model de cizme ca Jennifer Lopez

A lăsat ținutele banale deoparte, a uitat de rochiile vaporoase care nu îi pun silueta în valoare și e din ce în ce mai îndrăzneață. Lidia Buble, cântăreața preferată a multor români, impresionează nu numai cu vocea ei, ci și cu ținutele.

Când a apărut prima dată la TV, Lidia era cumințică în ce privea alegerile vestimentare. Purta haine simple, care nu îi evidențiau corpul. Iată că acum, la patru ani de la debut, Lidia Buble intră în rubricile revistelor la așa DA! Recunoaște, are un stilist care o consiliază mereu și are o sfătuiește să facă cele mai bune alegeri, ca cea de acum: o pereche de cizme de la Versace, același model pe care l-a purtat și Jennifer Lopez. Da, ai auzit bine!

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton