După ce s-a îngrășat câteva kilograme, Paula Chirilă a luat măsuri, reușind să slăbească în timp-record. Care este secretul actriței? Ciorba de varză! Iată ce simplu se ține dieta!
Paula Chirilă a povestit, cu umorul specific, că s-a îngrășat din cauza sendvișurilor mâncate de prin benzinării în timpul turneelor efectuate cu teatrul. Atunci, actrița a apelat la o dietă care nu doar că a ajutat-o să slăbească, dar pe care a ținut-o cu plăcere, pentru că ciorba de varză este extrem de gustoasă, a susținut ea. De acest lucru a reușit să-l convingă și pe Dan Capatos, la Xtra Night Show, unde actrița a venit cu o oală de ciorbă…
„E bună rău!”
Chiar dacă la început cei din platou au ezitat, și pe bună dreptate, să guste din ciorba de varza, în cele din urmă aroma apetisantă a învins. Concluzia generală a fost: E bună rău! Și pentru că toată lumea a suspectat-o pe actriță că a îmbunătățit rețeta, Paula Chirilă a dezvăluit rețeta, povestind că este vorba despre o rețetă folosită într-un spital de boli cardiovasculare din SUA, unde pacienții cu obezitate morbidă sunt hrăniți timp de o săptămână cu această supă, pentru a putea fi operați. Iată rețeta faimoasei ciorbe de varză, așa cum o prepară Paula Chirilă:
- o varză
- o cutie mare de roșii bucăți în suc propriu
- 4 căni de apă (sau câtă este nevoie)
- zeamă de carne sau de oase, pentru gust
- tulpini de țelină (sau o jumătate de țelină)
- 2 ardei grași
- 5 căței de usturoi
- 4 cepe
- suc de roșii dup gust (pentru acrit)
- sare
- piper
Vezi o variantă de ciorba de legume!
Dieta se ține o săptămână
Evident, pe lângă ciorbă se consumă și alte alimente, deși sunt persoane care preferă să slăbească mai repede și atunci se limitează doar la ciorbă. Iată un exemplu de meniu săptămânal:
Prima zi – Ziua fructelor – pe lângă ciorba de varză mănânci câte fructe vrei (mai puțin banane)
Ziua a doua – Ziua legumelor – le poți consuma crude sau fierte (de evitat mazărea, porumbul, fasolea)
Ziua a treia – Combinație fructe și legume – consumi fructele (exclus banane) și legumele care îți plac
Ziua a patra – Ziua bananelor – poți consuma, pe lângă ciorba de varză, banane, dar ai voie să bei și lapte degresat
Ziua a cincea – Ziua proteinelor și a roșiilor – o bucată de carne de vită sau de pui și rosii proaspete; este important să bei între 6 și 8 pahare de apă pentru a elimina acidul uric din organism; ciorba o poți mânca de câte ori dorești pe parcursul zilei;
Ziua a șasea – Ziua pentru cât mai multe proteine – poți consuma chiar 3 fripturi (vită la gratar, pui fiert, pește la cuptor) cu garnitură de legume și, bineînțeles, ciorba. Fără cartofi!
Ziua a șaptea – Ziua orezului brun, a legumelor și a sucurilor de fructe – sucul de fructe nu va fi îndulcit, poți consuma orice cantitate dorești dintre aceste alimente permise, la care vei adăuga ciorba de varză.
Libertatea iti ofera mult mai multe idei de ciorbe de post!