Pe Dani Oțil îl știe toată lumea, dar stai să vezi cum arată fratele lui, Dorin: ”Nu știu cum am rezistat fără să ne omorâm!”

 Stamen Diana
.

Pe Dani Oțil îl vezi în fiecare dimineață la 'Neatza cu Răzvan și Dani', dar stai să vezi cum arată fratele lui. Dorin Oțil stă departe de ochii curioșilor și există o singură poză cu el în presă. Prezentatorul TV nu vorbește prea des despre fratele său.

Prezentatorul TV de la Antena 1 are un frate cu patru ani mai mare decât el. Dorin Oțil nu este persoană publică și nu este la fel de cunoscut precum fratele lui. Dani Oțil a povestit în emisiunea sa, 'Neatza cu Răzvan și Dani', că nu se înțelegea deloc cu fratele lui atunci când erau mici.

„Eu cu frate-miu eram… eu nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. După relaţia s-a super sudat. E cu patru ani mai mare. Eu nu sunt prieten cu frate-miu pe Facebook. Ce oi fi eu aşa sălbatic? (…) Ar trebui măcar să îi accept cererea de prietenie. Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las!”, a spus Dani Oţil.

Chiar dacă nu se înțelegeau când erau mici, relația lor s-a schimbat radical acum. Dani Oțil și Dorin se înțeleg foarte bine. Fratele prezentatorului TV este căsătorit și are o fetiță.

Dani Oțil a lipsit de la botezul nepoatei sale, pentru că a avut un concurs, însă așteaptă să meargă la următorul nepot. 'Nu am fost pregătit mental și o aștept pe a doua. Eu plâng în biserică. Am plâns la nuntă. Nu am putut să mă duc, pentru că am avut etapă la Sinaia', a mai spus prezentatorul TV.

Citește și: Iubita lui Dani Oțil a venit în emisiunea lui. Cum a reacționat prezentatorul TV când a văzut-o

Citșete și: Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, revedere emoţionantă, în direct. Ce declaraţii şi-au făcut cei doi

FOTO: Facebook

Dani OțilDani Oțil

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton