Liviu Vârciu și Claudia Pătrășcanu au fost iubiți, acum 20 de ani. A fost primul bărbat din viața solistei

 Dumba Gabriela
.

Puțină lume știe că Liviu Vârciu s-a iubit cu Claudia Pătrășcanu și nu doar că au avut o relație pasageră pe care nici ei nu și-o mai amintesc, dar ea a fost prima femeie de care s-a îndrăgostit cântărețul. Liviu nu se ferește să recunoască povestea de dragoste cu Claudia și dezvăluie că a iubit-o foarte mult.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu foarte mulți ani, pe când Claudia Pătrășcanu cânta în trupa Exotic, Liviu Vârciu s-a îndrăgostit nebunește de ea și au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cel care le-a făcut cunoștință a fost chiar tatăl Claudiei, cu care Liviu era foarte bun prieten.

646×404-3646×404-3

„Pe Claudia o cunosc de când era foarte mică. L-am iubit foarte mult pe tatăl ei, de la el am învăţat să cânt la acordeon. Am iubit-o foarte mult şi pe ea, când era mică. Ea este prima mea iubire, prima oară de ea m-am îndrăgostit, pe bune. Nu e glumă!', a spus Liviu Vârciu la o emisiune TV în care au participat amândoi, în urmă cu mulți ani.

Emoţionată dezvăluirile făcute atunci de Liviu, Claudia l-a întrebat dacă îşi aminteşte cât de romantic era cu ea. „Îţi aminteşti când îmi făceai serenade sub balcon?'.

Replica lui Liviu Vârciu nu a întârziat: „Dar tu îţi aminteşti când mă ţineai la uşă şi nu îmi deschideai?'. „Am făcut o seară romantică pentru Claudia. Cu petale de trandafir. Le-am pus în pat, cu inimoare, am şi filmat toată faza. Când a venit Claudia mi-a spus: Şi acum cine strânge mizeria asta? A stricat tot farmecul', spunea Liviu Vârciu la vremea aceea.

Citeste si: Legătura neștiută dintre soția lui Alin Sălăjean de la Survivor și Liviu Vârciu. Cum s-au cunoscut

Citeste si: Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au sărutat cu Liviu Vârciu: „Mi-a plăcut”

Citeste si: Cum i-a catalogat Adelina Pestrițu pe foștii iubiți Liviu Vârciu și Speak. Neașteptat ce a spus despre Ștefania!

Claudia l-a înșelat pe Liviu

Potrivit lui Liviu Vârciu, el a fost primul bărbat din viața Claudiei, însă totul s-a terminat când ea l-a înșelat. Chiar și așa, cei doi nu păstrează resentimente și au rămas buni prieteni peste ani.

Eu am dezvirginat-o, iar ea m-a înşelat. Stăteam într-un apartament în Tineretului cu Lucian Mitrea şi Andreea Bănică, iar la patru dimineaţa a coborât şi a urcat într-o maşină, un jeep portocaliu.  Când am văzut prin trapă ce se întâmplă….Claudia (n.r. Claudia Pătrăşcanu) l-a sărutat, iar eu mă uitam pe balcon la ei…”, spunea Vârciu pentru o emisiune de la ProTV, în urmă cu câțiva ani.

La rândul ei, Claudia îl tachina atunci pe Liviu, în emisiunea în care el a dezvăluit povestea lor, spunându-i că el a fost cel care a făcut-o să sufere. „Si-asa mama e suparata pe tine. I-am povestit ca m-ai facut sa sufar. Aveam 19 ani„, a spus Claudia.

El a avut noroc în dragoste, ea mai puțin

Au trecut mulți ani de atunci și dacă acum Claudia se află în plin proces de divorț cu Gabi Bădălău și se luptă pentru custodia celor doi băieți, Liviu Vârciu este foarte fericit. Are trei copii, două fete și un băiat, și chiar dacă nu este însurat cu Anda Călin, femeia care i-a dăruit recent și un băiețel, este extrem de fericit acum.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton