Acrobatul Alex Erlich a murit, deși își revenise spectaculos, după accident. Ce au descoperit medicii legiști

 Oana Pantazi
.

Medicii legiști care au realizat necropsia în cazul morții acrobatului Alexandru Erlich, care a căzut în gol de la 9 metri, au descoperit că tânărul a murit în mod absurd, înecat cu propriul sânge.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Medicii legiști care au efectuat necropsia lui Alexandru Erlich, un tânăr acrobat în vârstă de 26 de ani, au concluzionat că acesta a murit cu zile. Tânărul a pierit înecat cu propriul sânge, după ce a fost externat din spital.

Alex Elrich a șocat o lume întreagă după ce în timpul unei repetiții a căzut de la 9 metri. Totul se petrecea pe data de 5 februarie, zi în care începea lupta tânărului pentru supraviețuire. Alex avea doar 26 de ani și se antrena pentru un număr spectaculos la Circul Metropolitan, „Roata Morții’. totul s-a petrecut chiar sub ochii iubitei sale.

Alex-Erlich1Alex-Erlich1

Trimis acasă după accident

După ce a căzut în gol de la 9 metri, acrobatul Alex Erlich a fost dus de urgență la spital și internat cu multiple traumatisme craniene și un picior fracturat. Acrobatul a fost operat imediat, iar după intervenție recuperarea părea să fie spectaculoasă. Acesta a și fost motivul pentru care medicii au decis că se poate recupera acasă.

Citește și: Povestea lui Alex Erlich, acrobatul care a căzut în gol de la 9 metri: „Simțeam cum o forță mă trage în lumea de Dincolo'

Citește și: Andreea Marin, după ce hoții i-au spart casa de două ori: „Iubitul meu deține o armă!”

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a operat la nas! Cum s-a împăcat cu Gabi Bădălău după ce s-au certat, acum două săptămâni

Citește și: Ce a făcut Zanni de la Survivor după ce a părăsit orfelinatul: „Era ca o pușcărie, le-am dat motive să mă dea afară' / EXCLUSIV

Citește și: Alex Bodi rămâne în arest la domiciliu. Mărturia Biancăi Drăgușanu ar sta la baza deciziei magistraților!

Deși recuperarea sa părea să meargă bine, Alex Erlich a suferit o hemoragie nazală puternică, în timp ce se uita la televizor, întins pe canapea. Au trecut doar câteva minute până când acrobatul a încetat să respire, acesta nemaiputând fi salvat.

Alex Erlich suferise leziuni cerebrale grave

În urma decesului fulgerător al tânărului de doar 26 de ani, polițiștii au deschis un dosar de moarte suspectă, iar cadavrul lui Erlich a fost transportat la Institutul Medico-Legal Mina Minovici pentru necropsie.

Conform Gândul.ro, care citează surse medicale, Alexandru Erlich era într-o stare foarte proastă. Tânărul avea multiple fracturi craniene, în special faciale, iar în creier au fost descoperite mai multe cheaguri de sânge. De altfel, sursele au relevat că, după ce au văzut ce traumatisme cerebrale avea Alex Erlich, medicii au fost uimiți de faptul că acrobatul a fost lăsat să plece acasă.

Decesul s-a produs din cauza unei hemoragii nazale masive, aflată în legătură cu traumatismele faciale „complexe'. Hemoragia a fost atât de puternică, încât tânărul s-a sufocat. Drept urmare, cauza morții lui Erlich ari fi fost asfixia mecanică provocată de hemoragia masivă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton