Artistul Dorin Ieșeanu a murit la 33 de ani, de COVID-19. Era căsătorit și avea un băiețel

 Mirea Roxana
.

Dorin Ieșeanu a murit, miercuri, la vârsta de 33 de ani, din cauza complicațiilor cauzate de COVID-19. Artistul fusese internat la Spitalul Clinic Municipal Sfânta Treime din Chișinău. Nu se știe cu exactitate dacă Dorin Ieșeanu suferea și de alte afecțiuni medicale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Basistul, vocalistul și compozitor Dorin Ieșeanu a murit, miercuri, după ce a fost internat cu o formă gravă a bolii COVID-19. Informația a fost confirmată de Galina Alcaz, purtătoarea de cuvânt a unității medicale unde acesta se afla internat.

De asemenea, nu se știe dacă Dorin Ieșeanu mai suferea și de alte afecțiuni medicale. Ultima dată când Dorin a urcat pe scenă a fost în ziua de 14 februarie.

61235764_2210499562391645_5530445528099192832_o61235764_2210499562391645_5530445528099192832_o

Artistul era căsătorit cu Luciana Spînu, interpretă de muzică populară, împreună cu care avea un băiețel.

„De ce ne-ai lăsat! Cum trăim noi mai departe fără tine? Stelian te asteapta să-ți sară în brațe. De ce Doamne???? Nu pot trăi fără tine. Cum să mă ridic?????', este mesajul transmis de soția lui Dorin Ieșeanu, pe Facebook.

Dorin Ieșeanu a murit de COVID-19

Vestea morții lui Dorin Ieșeanu i-a cutremurat și pe colegii acestuia. Cântărețul Cătălin Josan a scris pe o rețea de socializare că soția lui Dorin are nevoie de sprijin financiare în aceste momente. Acesta a făcut apel la oamenii care pot să ajute familia artistului.

„A murit colegul nostru Dorin Ieșeanu. Un băiat cumsecade, sănătos și talentat, tată de băiat, soț, fiu, om de excepție… A plecat ieri, în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Avea doar 33 de ani… Nimic nu îl poate înlocui, însă puțina alinare pe care i-o putem oferi familiei lui Dorin, după un an cumplit, este suportul financiar urgent', a scris Cătălin Josan pe Facebook.

Citește și: Fiica lui Hagi, pe culmile succesului.Kira joacă alături de fiul Nicolei și a primit ropote de aplauze

Citește și: Alex Bodi rămâne în arest la domiciliu.Mărturia Biancăi Drăgușanu ar sta la baza deciziei magistraților!

Citește și: Andrei Roșu de la Gaz pe Foc i-a cucerit pe jurații de la Imperiul Leilor.Câți bani a primit pentru afacerea cu produse vegane

Citește și: Mesajul primit de Alin Sălăjean după ce Sorin și Albert au fost nominalizați la Survivor.„O fi coincidență?'

Dorin Ieșean va fi înmormântat mâine

Soția lui Dorin Ieșean este devastat și mărturisește că trăiește un coșmar. Aceasta le-a mulțumit oamenilor pentru mesajele frumoase și pentru ajutorul financiar acordat și a anunțat că slujba de înmormântare va avea loc mâine, 26 martie.

Prieteni, va multumesc foarte mult pentru toată sustinerea, scuzati dar nu pot citi mesajele dvs. e prea mare durerea din sufletul meu. Va multumim pentru fiecare banut, pentru fiecare cuvînt. Domnul sa va aiba in pază.Pentru cei care vor să-și ia rămas bun de la scumpul meu soț, tatic… Astăzi după ora 16, va puteti apropia in satul lui de baștină, satul Roșu- Cahul la priveghere. Mâine, 26 martie, va avea loc înmormîntarea la 12…..Nu pot nici acum sa cred ca trebuie sa fac asemena postare…. trăiesc un coșmar…', a scris soția lui Dorin Ieșean pe Facebook.

Dorin Ieșeanu, ultima dată pe scenă pe 14 februarie

Dorin Ieșeanu a urcat ultima dată pe scenă pe 14 februarie. Cântărețul Costi Burlacu este șocat de vestea morții artistului și spune că a avut onoarea să împartă cu el scena pentru ultima dată.

„Dimineața de azi a început cu un apel de la Dn doctor care ne-a adus o veste groaznic de tristă care a căzut ca un munte…

La vârsta de doar 33 de ani a fost răpus de virus colegul și prietenul nostru Dorin Ieseanu- un om cuminte, plin de omenie, un familist deosebit, un muzician de excepție care mânuia cu măiestrie o mulțime de instrumente, compozitor, aranjor, sunetist și un mare patriot! A plecat lăsând în urmă o soție iubitoare la fel de talentată și un copilaș care-i seamănă leit…

La concertul nostru din 14 februarie Iubirea va salva lumea', am împărțit aceeași scenă unde am avut onoarea să fim acompaniați de Dorin la ultimul său concert din această lume… Drum lin spre stele suflet minunat! Sincere condoleanțe familiei! Luciana Spînu, fii puternică draga noastră! Vom fi alături de voi!', este și mesajul transmis de cântărețul Costi Burlacu.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton