Jador de la Survivor împlinește azi 26 de ani: „Îi place să aibă tort și să sufle în lumânări”

 Mirea Roxana
.

Jador de la Survivor România împlinește joi, 25 martie, 26 de ani. Tatăl Faimosului spune că artistul mereu și-a dorit ca de aniversarea sa să aibă parte de un tort și să poată sufla în lumânări. Părinții acestuia speră că Jador se va distra și în Rebublica Dominicană, chiar dacă este departe de casă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Jador de la Survivor România împlinește astăzi 26 de ani. Romeo Dumitrache nu știe dacă fiul său va reuși să se distreze în Republica Dominicană din cauză că este departe de casă. De asemenea, tatăl artistului a mărturisit că el și soția lui au fost foarte îngrijorați din cauza accidentării lui Jador de la Survivor. Acum, că l-au revăzut pe micile ecrane, părinții Faimosului s-au mai liniștit.

j1-8j1-8

„Vă daţi seama că nu am nici cea mai mică idee de cum se va distra Jador, acolo, de ziua lui. Sper s-o facă chiar şi acolo, departe, fiindcă merită.

Şi eu şi mama lui am fost foarte îngrijoraţi după accidentarea la picior, care l-a scos pentru o bună bucată de timp din concurs. În ultima săptămână ne-a mai venit însă sufletul la loc, de când l-am văzut că stă iar printre tovarăşii de luptă, pe banca Faimoşilor, chiar dacă se deplasează mai greu, cu ajutorul cârjelor', a declarat tatăl lui Jador, pentru playtech.ro.

Jador de la Survivor a vrut mereu un tort

Tată lui Jador de la Survivor a mai dezvăluit că fiul său și-a dorit mereu ca de ziua lui să primească un tort și că îi plăcea foarte mult momentul în care trebuia să sufle în lumânări.

„Încă de mic, băiatul meu şi-a dorit mereu un tort de ziua lui. Că era mare sau mic, de ciocolată ori ba, asta nu a contat niciodată! Tort să fie! A, da, şi cu lumânări pe el. Îi plăcea foarte tare faza aia cu suflatul în lumânări.

Anul acesta, acolo, departe, unde se află, în Republica Dominicană, nu cred că va avea parte de aşa ceva, dar cine ştie, s-au mai văzut şi minuni!', a spus tatăl lui Jador.

Citește și: Drama lui Jador. Ambii lui părinți au suferit de cancer:”Am stat flămând, n-aveam bani să mănânc”

Citește și: Scandal între Sorin și Jador la Survivor:„Ești un prefăcut! Nu ai nimic la picior!'

Citește și: Confesiuni între Bianca Comănici și Ramona de la Puterea Dragostei, despre Livian:„El era un bărbat singur'

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a operat la nas!Cum s-a împăcat cu Gabi Bădălău după ce s-au certat, acum două săptămâni

Aniversarea lui Jador, sărbătorită de familie

De asemenea, aniversarea lui Jador nu putea să treacă fără a fi sărbătorită și de membrii familiei artistului. Romeo Dumitrache a dezvăluit că vor face un tort și vor ciocni câte un pahar cu suc în onoarea lui Jador. Religia le interzice să consume alcool și, chiar dacă nu a trecut la religia lor, Romeo este fericit că Jador nu „e bun amic cu paharul'.

„O să facem un mic tort, o să ne adunăm mai spre seară în jurul mesei şi vom ciocni un pahar de suc, nu de alcool, fiindcă religia ne interzice asta!.

Jador nu a trecut cu noi la penticostali, aşa că ştiu că mai consumă câte un pahar sau două, din când în când. Nici el nu e bun amic cu paharul, iar asta mă bucură. Eu, mama şi fraţii lui vom ciocni în cinstea sa câte un pahar de suc. Nu ştiu dacă va afla asta înainte de ziua lui, dar el ştie, într-un fel, că se bucură mereu de sprijinul nostru, oriunde s-ar afla pe acest pământ', mai spune Romeo Dumitrache.

Tatăl lui Jador, mândru de fiul său

Tatăl lui Jador de la Survivor este cât se poate de mândru de fiul său și spune că cei care sunt născuți de Buna Vestire se află sub semnul unei stele norocoase.

Cei născuţi de Bunavestire au ceva aparte în ei. Eu ştiu, fiindcă am văzut asta la fiul meu. Au ceva care-i deosebeşte de noi, ceilalţi. Visează, dar într-un fel aparte, ca şi cum ar avea şi siguranţa că ceea ce-şi propun vor şi realiza. Poate chiar mai repede decât credem noi, ceilalţi, că ni se poate întâmpla, ceva la fel de frumos!', a mai spus tatăl lui Jador de la Survivor.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton