Lidia Buble vorbește despre nuntă! Când se mărită cu Răzvan Simion

 Dana Enache
.

Lidia Buble a intrat în zodia norocului. În cariera muzicală totul îi merge șnur, pe plan amoros este împlinită, iar proiectele adiacente cur în valuri. Azi, solista vine la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe Pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 15.00, pentru a vorbi despre… toate secretele din viața ei. Și înclusiv despre nuntă! 

A debutat în lumea muzicală întâmplător, la vârsta de 21 de ani, când Adrian Sînă i-a descoperit talentul. De atunci, mai exact de cinci ani, Lidia Buble continuă să fie o prezență constantă în topurile muzicale, dar și în paginile ziarelor și ale revistelor, grație poveștii de dragoste pe care o trăiește cu Răzvan Simion. Viața Lidiei este într-o continuă schimbatre și într-o continuă evoluție, motiv pentri care astăzi este invitata noastră specială la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 15.00.

Cum a început relația cu Răzvan? Când va avea loc cel mai important eveniment al vieții lor, nunta? Cum a reușit să slăbească 12 kilograme și să-și mențină greutatea? Cum s-a integrat în showbiz, atunci când piața muzicală era supraaglomerată? Lidia Buble spune totul azi, la Interviurile VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton