Kate Middleton e furioasă pe Regina Elisabeta a II-a. Motivul discordiei: Meghan Markle!

Kate Middleton are toate motivele să fie supărată pe Regina Elisabeta a II-a de când a aflat că suverana a invitat-o pe mama lui Meghan Markle la festivitățile de Crăciun de anul acesta, în timp ce părinții ei nu au participat niciodată…

Între Kate Middleton și Meghan Markle există deja o competiție...

Între Kate Middleton și Meghan Markle există deja o competiție…

E greu de crezut că Ducesa de Cambridge e genul care să se exteriorizeze din te-miri-ce, însă, se pare, lui Kate Middleton nu i-a căzut bine deloc faptul că Regina Elisabeta a II-a a luat decizia de a o invita pe Doria Ragland, mama lui Meghan Markle, alături de familia regală, la Castelul Sandringham, din Norfolk, acolo unde familia regală petrece Sărbătorile în fiecare an. Deja nu mai e un secret pentru nimeni faptul că suverana Marii Britanii deja i-a făcut invitația oficială de Crăciun mamei lui Meghan Markle, pentru ca aceasta să fie alături de fiica ei însărcinată de Sărbători.

Până să apară Meghan Markle în familia regală, Kate Middleton nu avea rivală!

Până să apară Meghan Markle în familia regală, Kate Middleton nu avea rivală!

Ducesa de Cambridge se simte nedreptățită

Chiar dacă între cele două ducese, Kate Middleton și Meghan Markle, aparent, relațiile sunt amicale, totuși există o competiție între ele, cu atât mai mult cu cât nou-venita în familie pare să fie favorizată nu doar de Regină, ci și de către ceilalți membri. În plus, popularitatea lui Meghan este în creștere și probabil că deja a întrecut-o pe Kate, cu atât mai mult cu cât ea este căsătorită cu Prințul Harry doar de o jumătate de an.

Regina Elisabeta a II-a și Meghan Markle par foarte apropiate.

Regina Elisabeta a II-a și Meghan Markle par foarte apropiate.

Lui Meghan Markle i s-a oferit totul…

Ce a deranjat-o, de fapt, pe Kate Middleton cel mai mult? Faptul că Regina a invitat-o anul acesta, de Crăciun, pe mama lui Meghan la Palatul Sandringham, în timp ce părinții ei nu au participat niciodată, deși ea și Prințul William sunt căsătoriți de 7 ani și au trei copii împreună. Deși înțelege că actuala ei cumnată s-a rupt de familia ei – ca să nu mai vorbim despre relația proastă pe care o are cu frații vitregi și cu tatăl ei –, Kate Middleton are impresia că lui Meghan Markle prea i s-a oferit totul pe tavă… Înțelege că mare parte din familia ei s-a înstrăinat de ea și că acesta a fost un gest frumos, dar nu se poate abține să se gândească la faptul că soției Prințului Harry i-a fost ușor să se integreze', a declarat o sursă pentru publicație Life & Style. Dacă e adevărat, pentru Kate coșmarul abia începe, fiindcă Meghan câștigă teren pe zi ce trece…

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton