Cum au fost fotografiați Lidia Buble și Horațiu Nicolau, deși nu au recunoscut că au o relație. Gesturi tandre între cei doi, în văzul lumii

 Dumitrache Laura
.

Lidia Buble și Horațiu Nicolau au surprinși din nou împreună. Deși nu au recunoscut că au o relație amoroasă, cei doi sunt surprinși împreună tot mai des. Recent, artista și Horațiu Nicolau au fost fotografiați în timp ce luau cina împreună într-un restaurant din Capitală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni au apărut zvonuri conform cărora Lidia Buble ar avea o relație amoroasă cu afaceristul Horațiu Nicolau. Cei doi au fost surprinși în timp ce luau cina împreună, iar de atunci au circulat informații despre relația lor. Cu toate astea, Lidia nu a recunoscut că ar avea o relație amoroasă cu Horațiu Nicolau.

Lidia si horatiuLidia si horatiu

Lidia Buble a vorbit într-un interviu despre faptul că există un bărbat în viața , dar fără a oferi prea multe detalii. Artista nu a dezvăluit numele bărbatului din viața ei. Chiar și așa, artista și afaceristul continuă să fie surprinși împreună.

Citește și: Lidia Buble, după ce a fost surprinsă de două ori în compania afaceristului Horațiu Nicolau:„Iubire și dragoste în viața mea există'

Citește și:Ce sfat a primit Lidia Buble de la tatăl său, în legătură cu relațiile ei amoroase:„Îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu…'

Citește și: Cum arată Raluca Pastramă, la patru luni după ce a născut prematur.Are siluetă de model

Citește și:Cum arată Loredana Groza, în realitate.Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru

Lidia Buble și Horațiu Nicolau petrec tot mai mult timp împreună, deși nu au recunoscut că au o relație. Cum au fost surprinși de această dată

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. După despărțirea de Răzvan Simion, cântăreața a încercat să fie cât mai discretă cu viața sa amoroasă. În urmă cu un an, vedeta a fost surprinsă în compania lui Horațiu Nicolau, existând zvonuri conform cărora cei doi ar avea o relație. Deși nu a recunoscut că ar avea o legătură amoroasă cu afaceristul, recent, Lidia a fost surprinsă din nou alături de Horațiu.

Conform MediaFlux, Lidia și Horațiu au fost surprinși în timp ce luau masa într-un restaurant din Capitală. Cântăreața a optat pentru o ținută elegantă, în timp ce Horațiu Nicolau a ales o ținută casual, potrivită unui om de afaceri. După ce au terminat de luat masa, cei doi au plecat împreună.

Cum a reacționat Lidia Buble după ce a fost surprinsă alături de Horațiu Nicolau

În urmă cu câteva luni, Lidia Buble a reacționat după ce a fost surprinsă din nou în compania lui Horațiu Nicolau. Vedeta nu și-a asumat relația de iubire, dar a dezvăluit că există dragoste în viața ei. Artista își dorește să își trăiască povestea de dragoste cât mai discret.

„Sunt plină de dragoste, ofer dragoste, primesc dragoste. Sunt tânără, sunt în floarea vârstei. Nu am căutat niciodată persoane care să fie cunoscute sau faimoase, am căutat mereu să fie discret. Nu cunoșteam nimic din ziare. Iubire și dragoste în viața mea există, a declarat Lidia Buble în emisiunea Teo Show, conform unica.ro.

Cine este Horațiu Nicolau

Horațiu Nicolau este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din România. Acesta a trecut printr-un divorț și nu apare prea des la evenimentele mondene. Horațiu Nicolau a fost nașul de cununie al Valentinei Pelinel cu Cristian Boureanu.

Afaceristul are o fiică, pentru care a plătit o sumă imensă ca Madonna să cânte la ziua de naștere a acesteia. Horațiu Nicolau, bărbatul cu care a fost surprinsă Lidia Buble, deține aplicația Twelp, menită să ajute șoferii cu probleme tehnice.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton