Brigitte și Florin Pastramă au semnat actele de divorț, apoi s-au răzgândit și s-au împăcat: "Am plecat împreună"

 Dumitrache Laura
.

Brigitte și Florin Pastramă au întâmpinat numeroase dificultăți în relația lor, ba chiar au mers la notar pentru a semna actele divorț. Cu toate astea, și-au dat seama că se iubesc și s-au răzgândit. Florin Pastramă și soția sa, Brigitte, s-au despărțit și împăcat de multe ori.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma, de la PRO TV, iar de atunci sunt de nedespărțit. La acea vreme, Brigitte avea o relație cu un alt bărbat și a decis să se despartă de el pentru a se cupla cu Florin. Deși în relația au existat neînțelegeri și despărțiri, dragostea i-a adus mereu împreună.

florin si brigitte pastramaflorin si brigitte pastrama

Recent, Florin Pastramă a povestit cum relația lor a reușit să învingă orice obstacol, chiar și atunci când au mers la notar și au semnat actele de divorț. Cei doi au semnat actele de divorț, după care s-au răzgândit și s-au împăcat.

Citește și:Dovada că Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat.Cum s-au dat de gol, în fața tuturor

Citește și:Ce ritual au Brigitte și Florin Pastramă, în fiecare dimineață, pentru ca mariajul lor să reziste:”Amândoi suntem două pietre tari”

Citește și:Mama Geta, după ce Culiță Sterp i-a jignit pe jurnaliști în sala de judecată, în urma accidentului:”Oamenii urăsc atunci când…”

Citește și:Adda a apelat la ajutorul unui parapsiholog:„Am auzit zgomote în casă. Sunt bântuită de…'

Brigitte și Florin Pastramă au semnat actele de divorț, apoi s-au răzgândit și s-au împăcat

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma, de la Pro tv, iar de atunci sunt împreună. Cei doi s-au căsătorit în 2019, iar de-a lungul timpului s-au despărțit și împăcat. Recent, Florin Pastramă a povestit că a mers la notar cu Brigitte să divorțeze și că au semnat primul rând de acte, apoi s-au răzgândit.

Am fost la notar să semnăm și de acolo am plecat împreună. Am semnat, în prima fază, ne-a dat 30 de zile. Prima dată când a apărut Brigitte la televizor am semnat. Și după aia ne-am certat, adică nu am mai vorbit. Nu am mai fost să semnăm peste o lună actul de divorț la notar și s-a anulat. Suntem la fel ca la început!', a povestit soțul lui Brigitte pentru ciao.ro.

Florin și Brigitte Pastramă au stat despărțiți

Cei doi au decis la un moment dat să se despartă și să stea departe unul de celălalt. Florin Pastramă a locuit o perioadă cu mama sa pentru a se liniști. Cu toate astea, Brigitte s-a împăcat cu soțul ei, iar acum se declară fericiți.

Am stat în post și rugăciune și l-am rugat pe Domnul Iisus să facă lumină. Și a făcut lumină!  Astăzi suntem împreună mai mult ca la început. Adică suntem trup și suflet. Un singur trup în fața Domnului Iisus!Dumnezeu a îngăduit acest lucru între noi, ca Brigitte să își dea seama ce bărbat are lângă ea. Eu sunt copil de Dumnezeu, și eu, și Brigitte. Noi suntem  copii de Dumnezeu, nu mai suntem din oameni. Și atunci Dumnezeu a făcut lumină. Dar am avut și mari ispite ca să gresesc…Eu până nu se termină divorțul, vreau să mă rog ca Dumnezeu să termine această problemă. Și Dumnezeu a rezolvat-o cu Da și Amin. Ne iubim mai mult ca la început!', a mai spus Florin Pastramă.

Florin Pastramă își dorește un copil cu Brigitte

În ciuda tuturor neînțelegerilor dintre ei, Brigitte și Florin Pastramă au dovedit că relația lor este foarte puternică. Soțul vedetei a declarat că își dorește să devină tată, ba chiar își dorește un băiat cu Brigitte. „Muncim la asta și ca Domnul să rezolve!”

Brigitte Sfăt a devenit cunoscută după căsătoria cu Ilie Năstase. Înainte de a-l cunoaște pe celebrul tenismen, Brigitte a mai avut două căsnicii, din care a rezultat și copii. De mai bine de trei ani, vedeta este căsătorită cu Florin Pastramă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton