Cum arată Raluca Pastramă, la patru luni după ce a născut prematur. Are siluetă de model

 Laciu Andreea
.

Fanii au fost impresionați când au văzut cum arată Raluca Pastramă, la patru luni după ce a născut a treia oară. A fost vorba despre o naștere prematură, dar totul s-a terminat cu bine, atât pentru bebelușa Maryam, cât și pentru mămică. A devenit mult mai discretă după divorțul de Pepe, inclusiv pe rețelele de socializare. Și-a refăcut viața alături de Ibrahim, cu care s-a și căsătorit și alături de care a adus încă o fetiță pe lume.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fericirea pe care o simte alături de acesta se citește pe chipul ei, căci Raluca Pastramă pare să fie acum mai liniștită, mai relaxată și a trecut peste momentele dificile prin care a trecut după despărțirea de fostul soț. Vedeta a fost surprinsă în timp ce își rezolva treburile de zi cu zi în oraș. Îmbrăcată comod, într-o ținută lejeră, fosta soție a lui Pepe a impresionat încă o dată cu apariția ei, căci bruneta se află într-o formă de invidiat.

ce-cadou-a-primit-raluca-pastrama-de-la-iubitce-cadou-a-primit-raluca-pastrama-de-la-iubit

Cum arată acum Raluca Pastramă

În urmă cu patru luni, vedeta și actualul ei soț treceau prin emoții uriașe. Fetița lor s-a decis să vină mai devreme pe lume, dar totul s-a terminat cu bine. Raluca a revenit apoi rapid la forma care a consacrat-o, așa cum o arată pozele MediaFlux.ro.

Ibrahim și soția lui au ales un nume special pentru fiica lor: Maryam. Este o formă armaică și arabă a numelui Maria, purtat și de Fecioara Maria.

„Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! Maryam', a scris soțul Ralucăi Pastramă pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce a devenit tată.

Citește și: Ce gest emoționant a făcut Pepe pentru Raluca Pastramă, după ce a născut. Primele imagini postate de artist

Citește și: Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru

Citește și: Ce cadou a primit Raluca Pastramă de la iubitul ei arab. Ibrahim o surprinde cu gesturi romantice

Citește și: Jennifer Lopez este în doliu. Ce s-a întâmplat cu rețelele ei de socializare, la o zi după ce a postat un clip cu Ben Affleck

S-a căsătorit în secret cu Ibrahim

Anul acesta a fost unul foarte plin pentru frumoasa brunetă. A născut cea de-a treia fetiță și s-a și recăsătorit cu bărbatul care i-a vindecat inima după divorțul de Pepe.

Marele eveniment a avut loc în vară, nașii de cununie fiind Gabriela Firea și Florentin Pandele. Evenimentul a fost organizat în mare secret, dar cea care i-a dat de gol pe cei doi soți a fost chiar ministrul Familiei.

A divorțat de Pepe după opt ani de căsnicie

Vestea despărțirii celor doi i-a luat pe toți prin surprinderea, pentru că păreau să fie fericiți împreună. Au semnat actele la notar și fiecare a plecat pe drumul lui. Din fericire, atât cântărețul, cât și fosta lui soție, au parte acum de liniște și fericire alături de noii parteneri.

‘Acte! Nu e așa simplu! (n.r. la întrebarea de ce a durat atât de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus!

E foarte bine. E bine nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!’, a spus Pepe paparazzilor Spynews.ro, imediat după oficializarea divorțului.

Sursă foto: Mediaflux.ro, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton