Florinel Coman și Ioana Timofeciuc și-au botezat fetița. Cine sunt nașii copilului

 Ifrim Georgiana
.

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc și-au botezat fetița. Pe 6 iulie, cei doi au devenit părinți pentru prima oară, după ce soția jucătorului de la FCSB a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Recent, micuța Kasia a fost creștinată, iar părinții ei au postat mai multe fotografii de la fericitul eveniment. Aceștia și-au dorit ca momentul să fie unul intim, motiv pentru care i-au avut alături doar pe nașii micuței și câțiva prieteni apropiați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În prima zi a lunii iunie, Florinel Coman și Ioana Timofeciuc au devenit soț și soție. Cei doi formează un cuplu de mai bine de cinci ani, cunoscându-se după transferul fotbalistului de la Viitorul Constanța la FCSB. La o lună după cununia civilă, aceștia au devenit părinți pentru prima oară, anunțul fiind făcut pe rețelele de socializare de către proaspăta mămică. Pe 22 noiembrie, a avut loc botezul micuței Kasia, iar cei doi părinți au postat mai multe imagini din biserică și de la petrecere. Evenimentul a fost unul restrâns, fiind invitate doar cele mai importante persoane din viața lor.

ioana-1ioana-1

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc și-au botezat fetița. După ce a devenit mamă, soția fotbalistului a descris schimbările care s-au produs în viața ei. Aceasta a susținut că rolul de părinte este „minunat' și „epuizant', însă are parte de tot sprijinul partenerului ei și fac echipă bună când vine vorba de creșterea fetiței lor.

Citește și: Florinel Coman a devenit tată. Primele imagini cu bebelușul:”Am reușit împreună”

Citește și: Florinel Coman și Ioana Timofeciuc s-au căsătorit.Primele imagini de la cununie

Citește și: Diana de la Casa Iubirii a fost bătută crunt de fostul iubit:”E vânată! Are fața umflată!”

Citește și: Wilko Johnson a murit, la 75 de ani.Actorul din Game of Thrones a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, în 2013

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc și-au botezat fetița

Pe conturile lor de Instagram, cei doi părinți au postat mai multe imagini de la botezul fiicei lor. Aceștia și-au dorit un eveniment retrâns și intim, avându-i alături pe nașii micuței și câțiva prieteni de familie. Toți invitații au fost nevoiță să se conformeze dress code-ului evenimentului, respectiv „all white'.

Părinții spirituali ai Kasiei sunt Denis Drăguș și soția sa, Vanessa. Proaspăta mămică a optat pentru o rochie albă, vaporoasă, cu aplicații din dantelă și nasturi sidefați. La rândul lui, Florinel Coman a purtat o ținută albă, alcătuită dintr-o pereche de pantaloni și o cămașă stil tunică.

În imaginile postate pe rețelele de socializare, Ioana Timofeciuc este surprinsă în timp ce o alăptează pe fiica ei în biserică. În dreptul fotografiilor, soția fotbalistului a scris: „22.11.2022. Pure moments'.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 5 luni

Cu o lună înainte de a deveni părinți, Florinel Coman și Ioana Timofeciuc au spus „DA' în fața ofițerului de stare civilă. Aceștia au făcut marele pas imediat după ce s-au întors din vacanța din Grecia. Cererea în căsătorie a avut loc în luna mai a acestui an, atunci când cei doi se aflau la munte.

Nașii de cununie ai celor doi părinți au Andrei Miron și soția acestuia. La eveniment, au participat mai mulți sportivi și persoane publice. La o lună distanță, cei doi soți au devenit părinți pentru prima dată, atunci când Ioana Ioana Timofeciuc a adus pe lume o fetiță.

 „Cea mai grea/epuizantă și totodată cea mai minunată experiență din viața mea. Datorită lui am reușit să duc la capăt tot acest proces. Este un tată minunat care m-a susținut neîncetat. Am reușit împreună. Echipa perfectă + tati', a scris proaspăta mămică, pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton