Lidia Buble, mesaj pentru Răzvan Simion, la un an de la despărțire: "Încă îl mai iubesc!"

 Dumba Gabriela
.

Lidia Buble spune că una dintre cele mai dese întrebări pe care le primește din partea fanilor este legată de sentimentele ei pentru Răzvan Simion. La aproape un an de la despărțire, cântăreața a recunoscut că da, încă îl mai iubește pe fostul ei iubit, dar a făcut o serie de clarificări în acest sens.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble a făcut un joc pe Instagram, în care fanii îi puteau adresa întrebări și, așa cum se aștepta și ea, multe au fost legate de Răzvan Simion. Admiratorii cuplului încă mai speră ca cei doi să se împace și o întreabă des pe Lidia dacă mai are sentimente pentru bărbatul care i-a fost iubit mai bine de cinci ani.

12-13-vedete-razvan-simion-lidia-buble12-13-vedete-razvan-simion-lidia-buble

Astfel, în urma unei sesiuni de întrebări și răspunsuri cu Adevărat sau Fals, Lidia Buble a recunoscut că încă își iubește fostul partener, chiar dacă sunt despărțiți de un un, iar din declarația lui Răzvan Simion, reiese că decizia i-a aparținut Lidiei.

Cu toate astea, Lidia a ținut să precizeze fanilor că iubirea pe care o simte Răzvan Simion s-a transformat mai degrabă în una prietenească și nu mai este iubirea pasională dintre doi oameni aflați într-o relație.

'Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste', a declarat Lidia Buble pe contul său de Instagram.

Citește și:

Lidia Buble, vacanță exotică în Zanzibar, alături de un bărbat celebru. Cine a însoțit-o, la 7 luni după despărțirea de Răzvan Simion

Lidia Buble, declarații sincere despre despărțirea de Răzvan Simion: 'Nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit'

Fosta soție a lui Răzvan Simion iubește din nou. Cine este bărbatul cu care Diana are o relație

'Este omul care mă susține cel mai mult'

Lidia Buble a mai spus că Răzvan Simion este în continuare managerul său și unul dintre oamenii care o susțin și o sprijină cel mai mult în cariera sa.

'Da, este adevărat. Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă', a mai spus Lidia Buble pe Instagram.

Răzvan Simion a fost cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble

În urmă cu aproape un an, Răzvan Simion a postat, pe Instagram, un mesaj prin care anunța despărțirea de Lidia Buble. Fanii au înțeles că artista a fost cea care și-a dorit separarea, iar Răzvan s-a conformat dorinței ei.

'O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine. Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.

Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen. Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit', a scris atunci Răzvan Simion.

De ce nu a suferit Lidia Buble după despărțirea de Răzvan Simion

Întrebată de fani dacă suferă încă după Răzvan Simion, Lidia Buble a asigurat pe toată lumea că este mereu sigură pe deciziile luate și nu lasă loc de regrete.

'Fals. Nu, nu este adevărat că am suferit din dragoste anul trecut, pentru că eu niciodată nu iau decizii de care să nu fiu 100% sigură', a spus Lidia Buble.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton