Pepe și Raluca au stabilit data divorțului. Cu ce rămâne fiecare la partaj

 Lupescu Anca
.

Pepe și Raluca au stabilit data divorțului și nu mai e cale de dat înapoi. Cei doi au anunțat că s-au despărțit, spre surprinderea tuturor. Acum, cei doi le-au dat de înțeles tuturor că nu mai exista cale de împăcare. Mai mult, Pepe și Raluca Pastramă se vor întâlni peste două săptămâni la notar, acolo unde divorțul se va definitiva.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei doi au reușit să se înțeleagă și să lase deoparte scandalul, motiv pentru care ei doi vor divorța amiabil, la notar. Cei doi trebuie să ia o decizie cu privire la fetițele lor, dar și asupra bunurilor pe care le-au acumulat în timpul căsătoriei.

Cei doi au fost căsătoriți timp de 8 ani, iar acum vor trebui să stabilească domiciliul fetițelor, dar și timpul pe care îl vor petrece cu ele. De asemenea, Raluca și Pepe se vor consulta cu privire la averea pe care o au de împărțit.

1-pepe-si-raluca1-pepe-si-raluca

Momentan, Pepe a rămas cu vila de lux în valoare de 400.000 de euro din zona Pipera, două mașini, dar și cu afacerea din centrul Capitalei. Cât despre Raluca Pastramă, aceasta va rămâne cu grădinița în valoare de 380.000 de euro, o mașină, dar și cu bunuri și bijuterii în valoare de numai puțin de 100.000 de euro, scrie spynews.ro.

Cum au reacționat fiicele lui Pepe când au aflat că părinții lor s-au despărțit

Artistul s-a deschis și a vorbit despre separare și cum le-a explicat fetițelor sale că părinții lor nu mai sunt împreună! Iată ce reacție au avut micuțele Rosa și Maria.

Pepe a vorbit deschis despre divorțurile prin care a trecut și, mai ales, cum a decurs discuția cu fetițele lui, în care le-a explicat că părinții lor nu mai formează un cuplu.

Pepe a ținut să sublinieze că are o relație bună la acest moment cu fosta soție și că au lăsat problemele în trecut.

În ceea ce le privește pe fetițe, Pepe susține că Rosa și Maria au înțeles situația de îndată ce le-au explicat cum stau, de fapt, lucrurile.

‘Suntem foarte bine. Credeți-ne pe cuvânt. Amintiți-vă filmulețul pe care l-am postat eu în urmă cu două luni. Suntem fix în momentul ăla. Ne înțelegem foarte bine, este totul ok. Că au mai fost mici greșeli pe la mijloc… Sincer, cred că mai mult fiicele noastre ne-au explicat nouă. Copiii au înțeles totul. Fetele au înțeles perfect.’, a spus Pepe la Antena Stars.

Pepe a mizat pe sinceritate, pe care o consideră extrem de importantă în relația cu fiicele sale. Atât el, cât și Raluca au vorbit cu micuțele lor, care au reacționat bine și au înțeles situația.

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani:’Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Simona Hapciuc de la Survivor, înainte de operațiile estetice.Și-a mărit sânii și buzele

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a suferit de depresie după divorțurile de Prigoană:„Mi-a fost greu să-mi asum un eșec!

‘Copiii înțeleg. Dacă ești sincer cu copiii și comunici și dacă începi să explici, să stea ambii părinți de vorbă când se iau niște decizii, copiii înțeleg. Asta s-a întâmplat din prima zi. Am stat amândoi de vorbă cu copiii. Noi știm cel mai bine. Noi suntem sursa, despre noi este vorba. Important este să fim sănătoși și să luăm cele mai bune decizii, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cred că o sănătate psihică și fizică contează mult mai mult decât o dorință egoistă’, a mai spus artistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton