(P) Back to workout : cum alegi încălțămintea sportivă

 advertising.ringier
.

Noul an este întotdeauna însoțit de planuri ambițioase. Anunțăm ianuarie ca fiind luna activității! Cel mai bun moment pentru a face față unei provocări sportive este acum. Plănuiești să faci mișcare? Nu lăsa această rezoluție să fie doar un vis. Indiferent care este sportul tău preferat, pe epantofi.ro vei găsi echipamentelele potrivite de la brandurile pe care le iubești pentru a începe anul acesta activ și cu stil! Iată ce trebuie să adaugi în coșul de cumpărături: 

Jogging 

Pasionaților de alergare prin parc le vor plăcea propunerile de la Saucony, Adidas și New Balance. Pantofii lor sunt echipați cu inserții elastice și tălpi groase pentru o amortizare sporită. Alege materiale aerisite, de preferință din plasă, care vor spori respirabilitatea încălțămintei și îți vor oferi confort termic. Nu uita de sistemul de legare – acesta trebuie să fie puternic pentru a rigidiza corect piciorul în pantof.

Poți găsi modele de alergare pe teren mai solicitant fiabile în colecțiile  Asics și Salomon. Asics folosește materiale de înaltă calitate care sunt responsabile pentru durabilitatea pantofilor. Utilizarea tehnologiei EVA face în plus încălțămintea ușoară și, prin urmare, confortabilă de utilizat. Modelele Salomon se caracterizează prin talpa revoluționară Contagrip. Datorită profilării specifice a benzii de rulare, asigură amortizare, stabilizează piciorul și previne alunecarea pe diferite tipuri de suprafețe.

Apre-Ski

După o zi pe pârtii, cel mai bine este să sari în ghete de zăpadă! Acești pantofi oferă confort și contribuie la relaxarea piciorului după câteva ore în clăpari. Datorită inserțiilor moi și izolației – de exemplu, din blană sintetică sau lână merinos, pantofii nu numai că protejează împotriva vântului și a frigului, dar oferă și o bună aderență. Ce modele sunt în trend acum? Cizmele de zăpadă Moon Boot, care seamănă cu pantofii astronauților, se bucură de o popularitate nemărginită. Design colorat, finisat cu grijă și cu legături caracteristice. Cizmele de zăpadă Bogner te mențin la căldură datorită tălpii  groase. În zilele reci, cizmele de la EMU Australia vor fi, de asemenea, o alegere bună. Alege un model universal într-o culoare naturală pentru a putea asorta cu ușurință pantofii practic cu orice stil.                          

Fitness

Ușori, comozi și cu o bună aderență pe podea – pantofii pentru sală  potriviți îți vor face antrenamentul mai eficient. Merită să învestești în modele rezistente ce nu iși pierd forma sau culorile după numeroase spălări. Alege modele colorate, neapărat  din pânză, din colecțiile Skechers și Under Armour. Te vei îndrăgosti de asemeni de modelele Nike – React Miller și Joyride-  ce îmbină un design atrăgător cu funcții utilitare pentru orice sport practicat în sală.

Aquagym

Secretul pentru a executa cât mai corect indicațiile instructorului stă într-o bună aderență pe podeaua piscinei sau pe pedalele de hydrospeed. Alege o pereche de pantofi de apă din polistiren sau cauciuc de la Helly Hansen sau Speedo și te vei bucura de ei inclusiv în vacanțele la mare, când îți vor proteja picioarele de scoici și de arici de mare. Asigură-te că îi speli după fiecare utilizare pentru a elimina clorul sau sarea ce le poate afecta elasticitatea. 

Tenis

Pantofii de tenis trebuie să fie confortabili, să stabilizeze, să amortizeze picioarele și să aibă o talpă adaptată tipului de suprafață. Încălțămintea perfectă pentru terenul din zgură trebuie să aiba talpa proiectată corespunzator, cu o suprafață de rulare caracteristică, cunoscută în mod obisnuit drept „herringbone' – oferă tracțiune, nu colectează multă zgură și se curață usor; O găsești la Head și Babolat.  

Acum rămâne doar să te decizi ce sport vei practica anul acesta. Încălțămintea sportivă potrivită se afla la un click distanță pe epantofi.ro!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton