Lidia Buble a clacat și a izbucnit în plâns pe Instagram: "Mi-e dor de..."

 Dumba Gabriela
.

Lidia Buble a avut un moment de slăbiciune pe Instagram și a izbucnit în plâns. Motivul: dorul de familia ei. Cântăreața are 10 frați și surori răspândiți prin toată țara și reușesc foarte rar să se întâlnească în formulă completă. La această situație se adaugă și restricțiile impuse de pandemie, iar Lidia a clacat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble postează des mesaje de dragoste și de dor pentru familia ei, însă atunci când dorul de cei dragi devine insuportabil, cântăreața izbucnește în plâns și nu doar o dată și-a arătat și această latură sensibilă fanilor săi de pe Instagram.

lidia-buble-lacrimi-653×1200lidia-buble-lacrimi-653×1200

„Mi-e dor de casă. Mi-e dor de frații și surorile mele' a postat Lidia Buble pe InstaStory, împreună cu o fotografie în care apare cu ochii în lacrimi. Alături de mesajul emoționant, Lidia Buble a ales să posteze și o piesă tristă. „Vreau să merg acasă', este unul din versurile piesei.

Lidia Buble are 10 frați și surori: Diana, Corneliu, Elisei, Iosif, Lorena , Daniel, Daniela, Beniamin, Estera, Simion. Mai mult, artista are 22 de nepoței și 354 de verișori.

„Sunt foarte mandra de fratii mei! Sunt extrem de talentati si… adevarul este ca trei dintre ei sunt chiar mai talentati decat mine. Canta mai bine! Este vorba despre Elisei, Diana si Lorena. Ei iau lectii de canto, dar canta si la instrumente muzicale.

Lorena, cea mai mica este si cea mai talentata din familie. De intalnit, cu totii, ne intalnim cand apucam. Ultima data ne-am vazut la un botez sau binecuvantare, cum se spune la noi. Au lipsit doar o sora care locuieste in Spania si un frate care sta in Bucuresti si nu a putut veni. Imi vine sa plang cand ma gandesc la ei', spunea Lidia Buble în urmă cu câțiva ani.

Citeste si: Cum se calma Lidia Buble după o ceartă cu Răzvan Simion: „Mă băgam cu capul sub apă, să nu mai…”

Citește și: Lidia Buble, adevărul despre relația dintre ea și Cornel Ilie:’Am avut o chimie foarte faină…’

Citește și: Lidia Buble a postat o fotografie de când avea cu 12 kg în plus.’Îmi plăceai mai mult așa’ – a fost replica fanilor

Familia mea știe totul despre mine

Lidia Buble a mărturisit recent că familia reprezintă pilonul esențial care îi ghidează viața și că apelează oricând la tatăl său pentru un sfat sau pentru o vorbă bună. Mai mult, artista spune că niciodată nu a primit nicio vorbă grea din partea familiei sale.

„Noi obișnuim să mergem la pastor, nu la psiholog și da, este normal ca tatăl meu și fratele, care l-a urmat la slujba bisericii, să fie și buni sfătuitori. Familia mea știe totul despre mine, nu mă ascund de ei. Este și complicat să mai ascund lucruri despre mine, mai ales că apar în tot felul de ziare', a povestit Lidia într-un interviu acordat VIVA!

Lidia Buble a fost la un pas să își omoare sora mai mică

Lorena Buble, una dintre surorile mai mici ale Lidiei Buble, dezvăluia, în urmă cu câteva luni, că a fost la un pas de moarte la doar două săptămâni de la naștere, când Lidia a scăpat-o din brațe și a căzut cu capul pe gresie. Ba mai mult decât atât, Lorena Buble a avut fisură pe craniu, de la bărbie până la ceafă.

„Vă imaginați copil de două săptămâni aruncat pe gresie, sora mea mă arunca în sus și mă prindea. La un moment dat nu m-a mai prins. Frații mei s-au adunat toți și s-au rugat pentru mine foarte mult. După ce s-au rugat toți pentru mine, fisura nu mai exista.

Medicul i-a spus că a avut prea multe sarcini: Doamnă Buble, dacă păstrați sarcina, o să muriți ori dumneavoastră, ori copilul. Eu trebuia să ies oricum cu un handicap. Copilul va avea o viață foarte chinuită, dumneavoastră la fel, faceți avort, și mami a refuzat. 

I-a zis: Domnule doctor, dacă Dumneze vrea să-i dea o viață să i-o dea, dacă nu să i-o ia, dar eu nu fac așa ceva. A spus că deși putea să moară la naștere și copiii ei să rămână fără mamă, ea a ales să mă păstreze', a mai spus Lorena Buble.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton