Victor Socaciu, internat în stare gravă cu COVID-19. Plămânii i-au fost afectați

 Oana Pantazi
.

Victor Socaciu a fost diagnosticat cu COVID-19, artistul fiind internat vineri în spital. Cu doar câteva zile înainte, muzicianul participase la un festival de folk. Iată care este acum starea de sănătate a artistului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Victor Socaciu se află în acest moment în spital, artistul fiind internat încă de vineri în spital, unde a fost diagnosticat cu COVID-19. Vestea a fost confirmată de către colegul său de breaslă Ducu Bertzi, pentru Agerpress.

Victor-socaciu-COVID-192Victor-socaciu-COVID-192

Cum se simte Victor Socaciu după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19

Victor Socaciu a fost internat vineri la spitalul Monza deoarece se simțea rău și avea febră. La spital i-a fost făcut testul COVID-19, care a ieșit pozitiv. din nefericire, plămânii artistului au fost afectați în proporție de 50% și a avut nevoie de suport respirator. Deocamdată însă, Victor Socaciu nu se află la terapie Intensivă.

Din nefericire, Victor Socaciu are un istoric medical complex, de-a lungul anilor acesta ajungând de mai multe ori pe mâna medicilor pentru diferite intervenții. Artistul are și diabet, iar în urmă cu câțiva ani a fost supus unui transplant renal. 

Citește și: Cum se comportă Andi Moisescu ca tată, cu fiii lui adolescenți: „Știu exact ce li se pare nedrept”. Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

Citește și: Motivul pentru care Meghan Markle nu va participa la înmormântarea Prințului Philip

Citește și: Cine sunt cei 30 de invitați care vin la înmormântarea Prințului Philip. Regina Elisabeta decide lista

Citește și: Cum e relația dintre Andreea Bălan și George Burcea la 1 an după începerea divorțului: „L-am iertat”

Vasile Șeicaru, despre festivalul folk unde s-ar fi infectat artistul

Ducu Bertzi a fost cel care a anunțat că Victor Socaciu (68) s-a infectat cu COVID-19. Ulterior, informaţia a fost confirmată şi de artista Maria Gheorghiu, care relatat că, înainte, Victor Socaciu a participat la Festivalul „Om Bun', însă artista a menționat că niciunul dintre colegii prezenți acolo nu a avut probleme de sănătate.

Cu numai câteva zile înainte de a fi testat pozitiv cu COVID-19, Victor Socaciu a organizat, la Breaza, Festivalul „Om Bun', festival care are loc încă din 1991. Organizatorii au respectat regulile impuse de autorităţi, așadar evenimentul s-a desfăşurat în mare parte în mediul online. Totuși, în sală s-au aflat aproximativ 20 de persoane.

Evenimentul ar fi trebuit să se țină în București, la Teatrul Nottara, însă Capitala fiind în zonă roșie de COVID, a fost preferată Breaza. Printre participanții la festival s-a numărat și Vasile Șeicaru, care a dat detalii despre eveniment.

„El a fost trei zile acolo. Atât a ținut evenimentul. Eu trebuia să închei festivalul. Erau câte 10 folkiști în fiecare zi. El a vrut cu spectatori, iar eu când am auzit, m-am retras. 

Nici prezentatorul Andrei Partoș nu a participat fizic acolo, ci de acasă. Spectacolul de la Cluj n-a avut niciun spectator, de exemplu', a mărturisit Vasile Șeicaru pentru Fanatik.

Vasile Șeicaru a mărturisit că a auzit că ar exista infectați chiar și în rândul spectatorilor care au participat la festivalul folk:

„Am auzit că ar fi cazuri în rândul celor care s-au aflat în sală. Destul de nașpa, pentru că să ții în fiecare seară, cu toate că s-au păstrat distanțele astea, erau acolo ore bune, au fost 4 ore și ceva'.

„Victor mi-a zis să merg pentru că am un traseu antiseptic, dar i-am zis că nu și am avut dreptate. Bine am făcut că nu m-am dus', a mai spus Șeicaru pentru Fanatik.

Dan Bittman, prezent la același festival

Dan Bittman face parte și el dintre artistii care au participat la Festivalul de muzică folk organizat de către Victor Socaciu. Artistul spune că nici el și nici ceilalți colegi ai săi care au performat pe scenă nu au prezentat niciun simptom de COVID-19.

Nu știu, despre domnul Socaciu chiar nu știu că este bolnav și mi-ar părea rău! Mi-e teamă că, dacă domnul Socaciu chiar s-a îmbolnăvit, nu știu dacă l-a luat acolo, de la acest festival, pentru că, așa cum ați văzut, am fost și eu, am fost mulți colegi, nu am niciun fel de simptom, au trecut două săptămâni de atunci. Oricum s-a purtat mască, în afară de scenă, pentru că acolo nu puteai să cânți cu mască.

  Acest eveniment a respectat toate normele. Erau 30% din oameni, în zona respectivă nu era incidență atât de mare ca la București, era până în 2%.  În condițiile legii s-a desfășurat acel eveniment, a fost impecabil organizat. Din punctul ăsta de vedere, mi-e greu să cred că s-a întâmplat acolo ceva. Nici eu și nici alte persoane nu am avut vreun simptom. Poate a luat virusul din altă parte!', a declarat Dan Bittman, în exclusivitate, pentru Fanatik.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton