Lavinia Pîrva a prins gustul intervențiilor estetice. Fanii au criticat-o pentru buzele "rusești"

 Dumba Gabriela
.

Lavinia Pîrva și-a mărit mult prea mult buzele, în viziunea celor care o urmăresc pe conturile de socializare. Prin urmare, soția lui Ștefan Bănică a fost aspru criticată după ultima intervenție estetică, prin care și-a făcut buze „rusești”, unii dintre fanii ei nefiind deloc încântați de felul în care arată în prezent.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Schimbările fizice prin care a trecut Lavinia Pîrva în ultima perioadă, ajutată fiind de esteticieni, nu sunt pe placul tuturor celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Iar comentariile pe care unii dintre criticii ei le lasă în mediul online depășesc limita bunului simț.

156079405-260834485661004-1080906055488590064-n-crop-1619206964156079405-260834485661004-1080906055488590064-n-crop-1619206964

Lavinia Pârva, criticată pentru interveția la nivelul buzelor

Recent, ea și-a făcut o intervenție estetică, și-a mărit buzele. Acum are „russian lips', după cum scrie pe pagina de Instagram a medicului care i-a făcut vedetei intervenția. Cu ajutorul acidului hialuronic, buzele sunt mărite și conturate în așa fel încât să fie obținută forma care, în traducere, s-ar numi „buze rusești”.

Acesta este noul trend în estetica buzelor, prin care specialiștii conturează buzele în așa fel încât să amintească de frumusetea papusilor rusesti.

Într-o postare din mediul online, Lavinia apare în partea stângă cu buzele înainte de a fi mărite, iar în partea dreaptă, după schimbarea făcută.

„Păcat de frumusețea ei naturală'

Unii dintre fani au criticat-o, în timp ce alții s-au arătat încântați de felul în care arată acum.

„Păcat de frumusețea ei naturală. Și acele sprâncene de „animal cu blană” nu le văd rostul pe chipul ei frumos. / Urâte buze. De ce te-ai mutila așa?' , au fost câteva comentariile apărute pe rețelele de socializare.

Citește și: De ce nu se căsătorește Adriana Bahmuțeanu cu iubitul grec:'Oamenii nu se schimbă'

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Mihaela și Silviu Prigoană:'Mi-am dorit un bărbat bogat!'

Citește și: Lupta pentru banii Denisei Răducu continuă.Decizia luată de tatăl artistei

Anul trecut, Lavinia Pîrva și-a pus silicoane

Lavinia Pîrva a mai apelat în trecut la remodelarea buzelor. În anul 2019, aceasta a vorbit deschis pe contul ei de Instagram despre intervențiile pe care și le-a făcut. A ținut să se știe chiar de la ea adevărul depre operațiile sale, după ce presa vuise deja pe marginea acestui subiect.

Cântăreața spunea atunci că nu s-a operat niciodată și că intervențiile prin care a trecut sunt minim invazive. Aceasta a urmat un program de remodelare și rejuvenare facială și corporală.

„Menționez că tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea!

Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să il dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă acealași lucru!', a dezvăluit acum doi ani Lavinia Pîrva, citată de Fanatik.

Între timp, însă, în primăvara lui 2020, Lavinia Pîrva și-a pus silicoane.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton