Mamă la 47 de ani, Angela Rusu are depresie postnatală: „ E foarte greu”

 Lăstun Ana Maria
.

Angela Rusu a devenit, în urmă cu aproape o lună, mămică pentru a treia oară, dar a trecut prin depresie postnatală! La 47 de ani, vedeta a adus-o pe lume pe Măriuca și a dezvăluit că îi este foarte greu. Interpreta s-a luptat cu nopțile albe cauzate de colicii micuței și a explicat că părerile medicilor i-au indus panica.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Angela Rusu a dezvăluit că viața cu al treilea copil este foarte dificilă, mai ales că a trecut și prin depresie postnatală. Potrivit spuselor sale, să aduci pe lume un bebeluș la 47 de ani este mult mai greu decât la 27, vârsta la care Angela a devenit mamă pentru prima oară. Lipsa energiei și multitudinea de informații prezente peste tot în jurul său îi îngreunează misiunea, iar medicii i-au făcut mari probleme.

Citește și: Însărcinată în luna a opta, Angela Rusu a devenit bunică! A postat prima imagine cu nepoata ei

Citește și: Angela Rusu face botez cu 300 de invitați! De ce l-a ales naș pe Silviu Prigoană

Citește și: Dieta cu care Angela Rusu a slăbit 26 de kilograme: „A devenit un stil de viață!”/ La 46 de ani, cântăreața de muzică populară arată ca la 20

Citește și: Angela Rusu a rămas cu traume după cele patru fertilizări in vitro: „Nu mai ești tu!”

„Este foarte frumos, numai că e foarte greu. Mi s-a schimbat viața radical și toată atenția e doar spre Măriuca. Pot să spun că este foarte diferită viața cu un copil la 47 de ani, față de viața cu un copil la 27 de ani. Eu, când am născut-o pe Rebeca, aveam 27 de ani, eram tânără, nu aveam atâtea informații, dar mă descurcam.

 Acum este altceva, pentru că fizic nu mai ai atâta energie, în plus medicii nu fac decât să te panicheze cu atâtea păreri. M-a apucat un pic panica cu informații de la o mie de medici. Le cer opinii la cum să procedez cu colicii, toți recomandă altceva, unul îmi zice că nu e bună apa de mare pentru nas, ci serul fiziologic, altul îmi spune să nu trezesc fata din somn ca să o hrănesc, altul îmi zice să o scol la trei ore. Am simțit că o iau razna până am găsit pe cineva bun.', a declarat Angela Rusu, pentru Click.ro.

angela-rusu-mamica-pentru-a-treia-oara-cum-i-s-a-schimbat-viata-1angela-rusu-mamica-pentru-a-treia-oara-cum-i-s-a-schimbat-viata-1

Angela Rusu a trecut prin depresie postnatală

Astfel, vedeta a mai explicat că a avut probleme și cu fiica cea mare, dar au trecut mult mai repede, pentru că tinerețea era de partea ei. Programul de somn al micuței o dă peste cap pe Angela Rusu care, sinceră ca de obicei, a dezvăluit că a avut depresie postnatală.

„Aveam altă vârstă și nu aveam atâtea informații care ne derutează foarte mult. Țin minte, la fata cea mare, că vreo șase săptămâni m-a omorât cu colicii, însă m-am descurcat. Nu pot să spun ce e diferit față de acum, mămică la 26 versus mămică la 47, pentru nici nu îmi mai aduc foarte bine aminte, a trecut prea repede. Dar pot să spun că e delicat, mă resimt, mai ales ca nu am prea dormit. Vreo două nopti a fost tare greu. O hrănesc de doua ori pe noapte, doarme șase ore pe noapte. Se culcă seara, se trezește pe la 5 dimineața apoi doarme până la 9. (…)

Depresie postnatală am avut din cauză că sunt o fire tipicară, vreau ca totul să fie perfect, vreau să fac treabă ca înainte și nu mai pot. Am avut multe nopți nedormite și am clacat!', a precizat Angela Rusu, pentru sursa citată anterior.

Angela Rusu: „M-au copleșit emoțiile când am văzut-o pe Măriuca'

Despre naștere, cântăreața a spus că a decurs foarte bine, iar medicii au dat-o exemplu pentru pacientele mai tinere. Nu o alăptează pe micuță, deoarece va reveni rapid pe scenă și nu a vrut să o întrerupă, iar Marius, partenerul angelei Rusu, îi este alături întru totul, în creșterea și educarea fetiței. Cei doi nu și-au dorit ajutor extern, singura persoană care îi asistă fiind, ocazional, mama lui Marius, soacra Angelei Rusu.

„ Nașterea a decurs foarte bine. Eu nu am avut probleme, m-am recuperat foarte bine, chiar m-au dat medicii exemplu pentru pacientele tinere. M-am ridicat foarte repede din pat, deși sunt operată. Am fost un titirez, apoi m-au copleșit emoțiile când am văzut-o pe Măriuca. Un moment tare frumos! (…)

Nu o alăptez deloc, din cauza evenimentelor. Noi începem din iulie și m-am gândit că este greu și pentru ea să se învețe la sân și apoi să întrerup. Suntem în perioada de adaptare, am găsit un lapte potrivit pentru ea. Încercăm sa ne formăm programul după ea. (…)

Marius e sută la sută implicat, nici nu știu cum să mă exprim, poate sută la mie. Îmi zice, când mă vede obosită, să iau mașina să plec, să evadez. Mai merg la magazine, mai ies din casă. El mă ajută la băiță și ar ține-o non stop în brațe. Nu prea îi dau voie, că apoi se învață copilul numai în brațe (râde).', a adăugat Angela Rusu.

Angela Rusu ajunsese la 95 de kilograme, înainte de naștere!

Angela Rusu a recunoscut că înainte să nască, ajunsese la 95 de kilograme. Cu toate acestea, în doar 3 săptămâni de cât a devenit mămică, vedeta a reișit să slăbească 11 kilograme. A reunoscut că nu urmează vreo dietă, dar nu reușește să mănânce din două motive: nu îi permite organismul și nici nu are timp, având foarte multă treabă.

„ Am avut multe kilograme. Vreo 95 de kg, și am slăbit 11 kg. Nu pot să mănânc nimic, nu intră nimic. Doar fructe. Poate că de la șocul ăsta al adaptării. Nu apuci să mănânci, sunt toată ziua cu treabă și nu mai am pofta de mâncare.' A declarat Angela Rusu, în încheiere.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton