Ce probleme de sănătate are Cosmin Stanciu după Survivor: „Nu mai puteam respira”

 Mirea Roxana
.

Cosmin Stanciu a fost nevoit să părăsească Survivor România din cauza problemelor de sănătate. Fostul Faimos a fost invitat în platoul emisiunii Teo Show și a vorbit despre experiența din Republica Dominicană. În plus, acesta a făcut dezvăluiri și despre starea sa de sănătate actuală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cosmin Stanciu era unul dintre veteranii de la Survivor România, însă problemele la unul dintre plămâni l-au determinat să părăsească competiția. Recent, acesta s-a întors pe meleaguri românești și, invitat în platoul emisiunii Teo Show de la Kanal D, a făcut dezvăluiri despre experiența de la Survivor. Cosmin Stanciu nu a crezut că la Survivor condițiile de trai vor fi chiar atât de grele.

c1-19c1-19

Este o experiență de viață, foarte grea, din punctul meu de vedere. Practic, eu când am mers acoolo nu m-am gândit că va fi chiar atât de greu. Sincer să vă zic, mă gândeam că poate o să avem și noi un săpun, un prosop, nu știu ceva… Și când am ajuns acolo pe acea insulă… cand am vazut ca nu avem absolut nimic, s-a instalat panica', a spus Cosmin Stanciu, de la Survivor, la Teo Show.

Citește și: Zanni a plâns în hohote după ce Cosmin Stanciu a fost eliminat de la Survivor:„Îl iubesc'

Citește și: Momente de panică pentru Daniela, iubita lui Culiță Sterp:„A leșinat după naștere'

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint, prima fotografie împreună!Cei doi sunt în vacanță în Grecia

Citește și: Ce se întâmplă între Bogdan Mocanu și Jador, după ce s-au certat:„Cuvintele lui au o anumită putere'

Cosmin Stanciu, despre condițiile de la Survivor

Cosmin Stanciu a continuate să vorbească despre condițiile grele de la Survivor și a spus că nu mai vrea să vadă cocos în viața lui. Sportivul a spus că se spălau doar în mare, nu aveau mâncare și nici unde să doarmă.

Fiecare din noi aveam un feeling, dupa doua trei saptamani, pentru ca incepusem sa si slabim, nu mancam nimic, mancam doar acel miraculos cocos, despre care am vorbit noi toti. Sper sa nu mai vad cocos in viata mea. Neavand hrana, nu aveam unde sa dormim, nu aveam cum sa ne spalam… acolo ne spalam doar in mare si aveam pe noi tot timpul acea sare ramasa din apa. Nu ne-am spalat pana la unificarea noastra', a povestit Cosmin, despre condițiile de la Survivor.

Cosmin Stanciu, despre problelemele de sănătate

Cosmin Stanciu a vorbit și despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Sportivul a spus că urmează să își facă alte investigații medicale pentru a urma un tratament. Cosmin regretă că nu a ajuns până în finală, dar medicii nu l-au mai lăsat să continue. În plus, știe și el că starea de sănătate i s-ar fi agravat dacă ar fi rămas la Survivor.

Din pacate, pentru mine, a aparut o problema medicala chiar la ultimul joc in care am fost eu. Mi-a aparut o durere la musculatura spatelui, dar exact din senin. Primul meci in care am intrat am simtit putin, dar mie nu-mi place sa ma plang. Nu am bagat de seama, nu am spus nimanui. In schimb la al doilea joc, a inceput sa ma doara si mai tare si nu puteam respira. Am mai avut aceasta problema la musculatura spatelui. Nu mi-am dat seama ca poate fi si altceva. Dupa ce mi-am facut analize, de fapt era vorba si despre plamânul stang, care nu mai functiona cum trebuia. Medicii si-au dat seama ca nu ma mai pot intoarce inapoi pe traseu', a mărturisit Cosmin Stanciu.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton