Fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf, reacție tranșantă: "Cât sunt eu în viață, mama cu tata nu vor divorța"

 Lăstun Ana Maria
.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este subiectul momentului! În presa mondenă și în emisiunile TV se discută numai despre asta, de 24 de ore, iar Anamaria Prodan a realizat prima declarație. După ce Laurențiu Reghecampf ar fi confirmat zvonurile, până și Laurențiu Jr., fiul celor doi, a intervenit și a clarificat situația.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au dat peste cap lumea mondenă în ultimele 24 de ore. După ce Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul, Anamaria Prodan a fost de negăsit! Sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună un fiu, pe Laurențiu Jr., care nu s-a mai putut abține și s-a implicat în scandalul creionat în jurul părinților săi. Potrivit fiului lui Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan, cele două vedete din România nu divorțează! Mai mult, băiețelul a dezvăluit că părinții lui se iubesc foarte mult și consideră că are cea mai frumoasă familie din România.

Citește și: Anamaria Prodan neagă divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Eu nu am bărbat de lăsat”

Citește și: Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț. Multe case și milioane de euro

Citește și: Andreea Tonciu, despre divorțul nașilor Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Ultima oară când ne-am văzut…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „15 ani de iubire fără margini”

„Mama cu tata se iubesc foarte mult unul cu celălalt și se uită unul la celălalt ca la niște Dumnezei. Nu îmi mai băgați familia în subiectul acesta, vă rog și vă rog să credeți că familia mea este cea mai frumoasă familie din România.. Cât sunt eu în viață, mama cu tata nu vor divorța. Tata nu a dat banii pentru femei niciodată, i-a dat pentru familie.', a declarat Laurențiu Reghecampf Jr., potrivit EVZ.ro.

laurentiu-reghecampf-jr-si-anamaria-prodan-primele-declaratii-despre-divortul-de-reghe-1laurentiu-reghecampf-jr-si-anamaria-prodan-primele-declaratii-despre-divortul-de-reghe-1

Anamaria Prodan rupe tăcerea în legătură cu divorțul! „Laurențiu este soarele familiei'

„Da, este adevărat!', spunea ieri Laurențiu Reghecampf, despre divorțul de Anamaria Prodan. După ce antrenorul a confirmat zvonurile, soția lui a fost de negăsit! Anamaria Prodan nu a dorit să discute cu jurnaliștii, iar aseară ne-a luat pe toți prin surprindere când, pentru Click!.ro, aceasta a mărturisit, indirect, că nu ar divorța! În aceeași ordine de idei, sexy-impresara i-a adus numai cuvinte de laudă soțului său, pe care îl consideră bărbatul perfect.

Vreți să vorbim de divorț? Ok. Laurențiu Reghecampf este soarele familei noastre! Este bărbatul ideal, este perfect din toate punctele de vedere, este cel mai mare antrenor, este cel mai bun tată de pe pământ. Este cel mai bun soț! Mai vreți și altceva? Cam atât am avut eu să spun despre divorț!', a spus Anamaria Prodan despre divorț, pentru sursa citată anterior.

Laurențiu Reghecampf, schimbare la 180°! Divorțează sau nu de Anamaria Prodan?

Dacă în cursul zilei de ieri Laurențiu Reghecampf a confirmat, scurt, divorțul, noile sale declarații dau totul peste cap. Acesta și-a temperat declarația și comportamentul și a explicat că nu a citit ce a apărut în presă, deși chiar el ne-a spus că divorțează. Ulterior, a explicat că nu vrea să dea detalii despre viața sa personală și nu a mai spus absolut nimic despre ruptura care s-ar fi produs între el și Anamaria Prodan.

'Da, nu știu nimic despre ce a apărut în presă. Nici nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Nu sunt în zonă, nu sunt în țară. Nu știu ce să vă spun pe marginea acestor informații. De fapt, nu doresc să vorbesc momentan. Nu vă supărați, dar chiar nu e cazul să vorbesc în presă despre viața mea personală.', a declarat seara trecută Laurențiu Reghecampf, pentru Playsport.ro.

Sursa FOTO:

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton