Andreea Mantea, declarații-șoc despre relația cu Cristi Mitrea: „Câte bătăi am îndurat, chiar și cu David în pântec”

 Dumitrache Medeea
.

Andreea Mantea a rupt tăcerea despre relația cu tatăl copilului ei, Cristi Mitrea, după ce acesta a oferit o serie de declarații tendențioase despre prezentatoarea TV. Andreea a explicat și de ce Cristi Mitrea nu apare în certificatul de naștere al copilului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea s-a hotărât să vorbească despre tot ce s-a întâmplat între ea și Cristi Mitrea, tatăl copilului ei. Frumoasa vedetă a făcut o serie de dezvăluiri șocante după ce, în urmă cu puțin timp, luptătorul MMA a oferit câteva detalii tendențioase despre fosta lui iubită.

mantea-deschidere-1mantea-deschidere-1

Cei doi s-ar fi iubit la început și ar fi avut o relație frumoasă, din care a rezultat și David, însă, în cele din urmă, s-a ajuns la despărțire.

Andreea Mantea: „Câte bătăi am îndurat…'

Andreea Mantea a spus tot despre relația cu Cristi Mitrea, pentru wowbiz.ro. Vedeta a mărturisit că până acum nu a vrut să dea detalii pentru că nu își dorea ca David să știe prin ce a trecut cât timp a fost implicată în acea relație.

A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui'.

Citește și: Cum a aflat Cristi Mitrea că Andreea Mantea era însărcinată:

Citește și: De ce fiul Andreei Mantea nu a fost recunoscut la început de Cristi Mitrea:

Citește și: Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț.

Citește și: Anamaria Prodan neagă divorțul de Laurențiu Reghecampf:

Poate una dintre cele mai șocante declarații făcute de Andreea este cea în care a spus că a fost bătută de Cristi Mitrea chiar și în timp ce era însărcinată: „Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec'

Vedeta a explicat că ea a fost cea care și-a dorit ca în certificatul de naștere al băiatului, în dreptul tatălui, să apară o linie: „Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem'.

Andreea Mantea: De ce aruncă în mine cu noroi

Indignată de declarațiile făcute de Cristi Mitrea, Andreea Mantea s-a văzut nevoită să-și spună partea și să dezvăluie ce s-a întâmplat, de fapt, între ei. Poate cel mai tare a durut-o când luptătorul MMA a spus că a pus la îndoială faptul că David este al lui.

Mă văd nevoită să fac această declarație publică pentru că nu îmi vine să cred ca își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înțeleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui'.

Andreea Mantea i-a reproșat voalat lui Cristi Mitrea faptul că se mândrește cu cel mic, dar că nu a fost lângă el în momentele grele sau importante, cum ar fi primii pași ai micuțului.

Dacă a hotărât să intre în viața lui, ca tată, de ce susține așa ceva acum? De ce se bate cu pumnii în piept cu mândrie că acest copil este al lui, dar totuși nu știe ce înseamnă colici, scutece, dureri de dinți, primii pași, prima julitură, cum să își lege șireturile sau cum să aline o durere…', a spus Andreea Mantea.

David nu îl mai vrea pe Cristi Mitrea

Andreea Mantea demontează tot ceea ce a spus Cristi Mitrea, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui podcast. David nu vrea să mai audă de tatăl lui, potrivit Andreei, deși luptătorul MMA spunea că au o relație minunată.

A spus ca el și David au o relație magnifică. Realitatea este alta. Nu a avut răbdare niciodată cu el, în așa fel încât să își construiască o relație tată-fiu. Iar acum este prea târziu deja. Copilul nu îl mai vrea. Nu îl mai place, nu vrea să mai audă de el, în ciuda faptului ca m-am chinuit să conturez o imagine perfectă a tatălui lui. Pentru ca l-a dezamăgit enorm'.

Cel mic ar fi dezamăgit de tatăl lui deoarece nu i-a fost aproape în momentele în care avea nevoie de el: „Și-a dorit să îi fie alături în anumite momente și nu i-a fost. Probabil… că era ocupat cu instabilitatea emoțională. Când copilul își dorea să îl vadă… nu avea timp sau pur și simplu, nu răspundea. Îl lua sau îl vedea doar când copilul nu își dorea. Oricum este înfiorător să descriu în cuvinte reacția copilului când auzea că trebuie să meargă la el'.

Cum este Andreea Mantea în prezent

Andreea a avut încă o declarație dureroasă. Vedeta a spus că acum este fericită că băiatul ei nu va mai fi lovit și că nu va mai fi nevoit să simtă teama de a merge la tatăl lui.

Acum David este liniștit. A trecut peste multe întâmplări și dezamăgiri cu bine. A crescut cât de cât și percepe altfel lucrurile. A înțeles atât cât trebuia să înteleagă la vârsta lui. Este bucuros că nu mai e nevoit să simtă teama de a merge la tatăl lui, iar eu sunt fericită că puiul meu nu va mai fi lovit', a spus Andreea.

Când vine vorba de viața ei personală, Andreea Mantea spune că și-a găsit liniștea în intimitate și că acum este totul bine și pentru ea, chiar dacă preferă să nu se afișeze.

Referitor la viața mea personală din prezent, vă pot spune că mi-am găsit echilibrul și că mi-e bine așa, în liniște și intimitate, sperând să fiu lăsată să îmi cresc copilul frumos și fără să sufere mai târziu, văzând fel și fel de declarații murdare și mincinoase, spuse doar pentru un dram de celebritate. Sper că voi, toți cei care îmi sunteți alături mereu, să înțelegeți demersul meu, dar și motivul pentru care nu am putut să fac publice aceste lucruri până acum și de ce totuși aleg să fac asta în acest moment. Vă mulțumesc!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton