Anamaria Prodan neagă divorțul de Laurențiu Reghecampf: "Eu nu am bărbat de lăsat"

 Dumitrache Medeea
.

Să fie acesta divorțul anului? După ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că zvonurile legate de divorț sunt adevărate, Anamaria Prodan a decis să dea cărțile pe față și spune că nu există nicio șansă ca divorțul să se concretizeze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a oferit primele declarații despre divorțul anunțat de Reghecampf. Vedeta a spus că nu există nicio șansă ca acest divorț să se concretizeze.

prodanca3prodanca3

Anamaria Prodan: Reghe e numărul 1

După ce a petrecut mai multe ore în oraș fără să vrea să discute subiectul momentului, Anamaria Prodan a decis, în final, să vorbească despre informațiile apărute în presă.

După ce a petrecut mai multe ore la un restaurant, alături de Denisa Nechifor, Impresara a mărturisit că nu vrea să îl lase pe Reghe niciodată: „Ce să zic despre divorț? Noi suntem numărul 1, Reghe e numărul 1, copiii noștri sunt numărul 1, ne divinizăm unul pe celălalt. Eu nu am bărbat de lăsat și nu o să ne lăsăm niciodată unul pe celălalt', a spus Anamaria Prodan pentru evz.ro.

Anamaria Prodan: „Ce visez noaptea bărbatul meu îmi dă ziua'

Anamaria Prodan a vorbit și la Xtra Night Show despre divorțul anunțat de soțul ei și a mărturisit că, din punctul ei de vedere, relația lor este perfectă: „Măi, eu am un bărbat prea șmecher, care mă ține așa în mână îmi face toate poftele, ce visez noaptea bărbatul meu îmi dă ziua. Ți se pare că eu am bărbat de lăsat, eu am cel mai șmecher bărbat din Europa, din lume, nu din România'.

Am vrut să-i fac surpriză de 15 ani, am stabilit tot, am avut un prieten care nu avea ce să caute pe listă, dar întâmplarea a făcut că a scăpat pe listă și ne-a dat în primire și soțul a venit cu o zi înainte acasă și ne-a strigat planurile, n-am mai putut face cu aeroportul…i-am explicat că am vrut să fie surpriză, n-a mai fost, asta este, din punctul meu de vedere totul e perfect', a mai spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Citește și: Andreea Tonciu, despre divorțul nașilor Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:

Citește și: Răzvan Simion, detalii neașteptate la 6 ani de la divorțul de Diana:

Citește și: Dan Diaconescu, apariție rară în public! Cum arată acum și cu ce se ocupă:

Reghecampf: Da, e adevărat, divorțăm!

După primele zvonuri apărute, ieri, în presă, Anamaria Prodan le-a infirmat și a mărturisit că nu divorțează de Laurențiu Reghecampf. „Nu, nu! Dar am puțină treabă, am puțină treabă acum! Vorbim, pa, pa!', a spus pentru fanatik.ro.

După ce vedeta a infirmat divorțul, Laurențiu Reghecampf a declarat că, de fapt, este adevărat și că s-au despărțit: „Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc'.

Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

În familia Anamariei Prodan nu doar impresara câștigă multe zerouri, ci și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, astfel încât cei doi duc o viață de invidiat. Mai mult, aceasta a beneficiat și de o moștenire substanțială de pe urma mamei sale, Ionela Prodan.

„Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane’, a explicat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

De altfel, întrebată cu ceva timp în urmă, în emisiunea lui Denise Rifai, despre banii câștigați din fotbal, impresara nu a ezitat să răspundă.

‘Am făcut mulți bani din fotbal. Niciodată nu cred că am socotit banii pe care i-am făcut, pentru că, pe lângă banii pe care-i fac, am cheltuieli enorme, cu jucătorii, cu antrenorii…Ar trebui să mă întrebi câți bani mi-au rămas din fotbal, dar mi-au rămas și de acolo foarte mulți. Mulți, milioane de euro’, a mărturisit Anamaria Prodan, care în emisiune a purtat bijuterii de 500.000 de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton