Silviu Prigoană, acuzații dure la adresa Adrianei Bahmuțeanu: "Îi denigra pe copii de față cu ei, e inuman!"

 Dumba Gabriela
.

Se reaprinde scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu! Omul de afaceri are numai cuvinte urâte de spus la adresa mamei copiilor lui, însă ce îl deranjează cel mai mult este că Bahmu i-ar fi denigrat pe cei doi băieți de față cu ei. Cuvintele rămân scrise pe internet și vor ajunge la urechile băieților, se teme Prigoană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Silviu Prigoană spune că el i-a învățat pe băieți să-și iubească mama necondiționat, însă copiii sunt puțin „ariciți” pe Bahmuțeanu pentru felul în care a vorbit despre ei. Însă, afaceristul susține că la el în casă nu se vorbește despre Adriana Bahmuțeanu.

1-615595461-61559546

„Ei știu pentru că au stat acasă cu mama lor când ea îi denigra public de față cu ei. Nu trebuie să intre pe Internet să știe ce a spus mama lor despre ei. E oricum totul public, ei au acces la Internet. Problema e că și colegii lor au Internet și toată lumea vede ce exprimare a avut mama lor despre copii.

Nu poți să-ți denigrez public un copil. E inuman. Copiii sunt puțin ariciți, dar eu le-am spus că trebuie să o iubească pentru că e mama lor. În casă nu se discută despre ea', a transmis Silviu Prigoană la Antena Stars.

Prigoană este nemulțumit de felul în care Bahmu își hrănește copiii

În timpul pandemiei de anul trecut, Silviu Prigoană a fost și mamă, și tată, și menajeră, și bucătăreasă pentru că a trimis acasă toți angajații. Astfel, afaceristul a avut grijă singur atât de casă, cât și de băieți și de tatăl lui.

„După ce a decedat mama l-am mutat și pe tata la mine. Ne-a prins pandemia aici pe toți. Am renunțat la tot personalul pentru că asta a fost voința tatălui meu. Eu am fost mamă, tată, bucătăreasă, spălătoareasă…

A fost foarte complicat în perioada respectivă. Șase luni nu am avut nimic, nici menajeră. A fost totuși o perioadă fructuoasă din punct de vedere al relaționării între copii și bunic, între mine și tata, între mine și copiii. Au stat la mama lor vreo 2 ani și jumătate timp în care ne-am văzut sporadic. (…) Am gătit ciorbă, supă, fripturi. Trebuia să fac mâncare gătită la copii.

Trebuia să mă orientez înspre regimul lui alimentar pentru că el nu are voie să mănânce supracaloric. La mămică lor e simplu: dăm telefon, vine pizza și toată lumea e fericită. Aici nu e așa. A mâncat 3 ani de zile încontinuu pizza. Ajunge', a spus Silviu Prigoană pentru Xtra Night Show.

Citește și: Rețetă tocană țigănească. Narcisa Birjaru a pregătit-o la Chefi la cuțite

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre relația cu Nikos Papadapoulos. Este extrem de gelos:’A venit o fană și l-a pupat pe gură’

Citește și: Cum a reacționat soțul Narcisei Birjaru, după calificarea ei în semifinala Chefi la cuțite: „Ești un dar’

Ce spune Silviu Prigoană despre dieta și educația băieților

Prigoană mai spune că a făcut eforturi mari pentru a-l ajuta pe unul dintre băieți să slăbească, după ce ar fi ajuns să cântăreață dublu greutății vârstei lui.

„De când sunt la mine, de trei ani de zile n-au fost răciți, nu au fost bolnavi. Au avut mici momente când mergeau la mama lor și se umflau cu melci și cu diverse, pe urmă 2 zile probleme. A plecat copilul la 28 de kg și a venit la 65 după 2 ani jumătate. Avea dublu greutății la vârsta lui. A trebuit să-l slăbesc 15 kg într-un an de zile. Acum facem eforturi să ne menținem. (…)

Copiii mei s-au apucat singuri să învețe japoneză și chineză. Am încercat fiind diferență de aproape 4 ani între ei să stea mai mult separat și să aduc să fie fiecare cu gașca lui. (…)

Probabil ei învață limbile astea ca să se ascundă de mine să nu înțeleg eu sau probabil să aibă comunicare cu mama lor. Da (n.r. – spune că Adriana vorbește limbi străine). Păi dacă nu înțelege ce nu e bine pentru copiii lor, copiii iau atitudine și se specializează', a mai apus afaceristul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton