Lady Gaga i-a înapoiat fostului iubit inelul de logodnă

 Ion Bianca
.

Potrivit publicațiilor de peste Ocean, Lady Gaga a decis să îi înapoieze inelul de logodnă fostului iubit, Taylor Kinney. Se pare că gestul a fost făcut înainte ca Gaga să se afișeze cu noul bărbat din viața sa, Christian Carino. 

 

 

 

Lady Gaga și Taylor Kinney au pus punct relației de 5 ani în luna iulie a anului trecut. Deși au trecut ceva luni de atunci se pare că abia de curând Gaga a decis să îi inapoieze inelul de logodnă fostului iubit.

 

 

Potrivit presei americane, cântăreața a păstrat inelul cu diamant în formă de inimioară cu speranța unei eventuale împăcări. Cum asta nu s-a întâmplat, inelul marca Lorraine Schwartz, a reajuns în mainile lui Kinney.

 

 

„Ea i-a dat  înapoi lui Taylor inelul de logodnă la scurt timp după sărbători. A fost incredibil de tristă că a trebuit să renunțe la el.' a declarat o sursă din apropierea artistei.

 

 

 

 

 

Despărțirea dintre cei doi a fost anunțată de cântăreață în luna iulie pe contul său de instagram.  „Taylor și cu mine am crezut întotdeauna că suntem suflete pereche. La fel ca toate cuplurile, avem suișuri și coborâșuri, și am decis să luăm o pauză.' Ce doi se logodiseră chiar de Ziua Îndrăgostiților a anului 2015, atunci când actorul i-a oferit inelul la restaurantul familiei cântăreței din Manhattan.

 

 

Se pare că timpul vindecă rănile, iar Gaga reușește să își refacă viața sentimentală. În timpul Super Bowl 2017, artista a fost surprinsă făcând un selfie cu un bărbat care o săruta pe obraz. Bărbatul, ce apare cu artista în fotografie, pe numele său Christian Carino,  are 48 de ani și este agent de talente la Hollywood.

Bianca Ion

Foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Lady Gaga și Metallica, probleme tehnice jenante pe scena Grammy

Ce a purtat Lady Gaga la Super Bowl

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton