Dilema lui Vladimir Drăghia: ”E adevărat că, odată trecut de 30 de ani, un bărbat...?”

 Oana Popoiag
.

Cu toate că nu prea vezi bărbați la evenimentele de beauty, aceasta fiind preocuparea aproape exclusivă a femeilor, iată că a avut loc o lansare al cărei scop nu le-a atras atenția doar unor vedete precum Andreea Esca sau Dana Săvuică, ci și unor bărbați celebri.

 

Desigur, ce inovație cosmetică ar putea să le atragă în mod special atenția bărbaților, dacă nu un tratament cu acțiune multiplă împotriva căderii părului? Spre deliciul celor prezenți, unul dintre invitații celebri, Vladimir Drăghia, a fost chiar curios să afle dacă e adevărat că, odată trecut de 30 de ani, un bărbat scapă de pericolul cheliei.

 

Răspunsul specialiștilor Vichy, care au lansat Dercos Aminexil Clinical 5, a fost 'nu', dar inovația promite eficacitate maximă împotriva căderii părului, prin urmare Vladimir Drăghia, care va împlini luna viitoare 31 de ani, a plecat probabil liniștit acasă.

 

La eveniment au luat de asemenea parte Lucian Mândruță, Diana Dumitrescu sau Dana Săvuică. Cu toate că are un program extrem de încărcat, Andreea Esca a reușit să-și facă loc în agendă pentru un brunch delicios alături de alte vedete.

 

Oana Popoiag

Foto PR

 

Citeste si :

Vladimir Draghia – „Mi-ar placea sa fac exact aceleasi lucruri. Dar mai bine”

 

 

Andreea Esca și Mihaela MunteanuAndreea Esca și Mihaela Munteanu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton