Melania Trump: Prima apariție oficială la Casa Albă

 Ion Bianca
.

Melania Trump, prima doamnă a Americii, a revenit la Washington pentru a participa la primul eveniment oficial al Casei Albe de când Donald Trump a fost învestit ca președinte. Evenimentul a constat într-o întâlnire oficială cu  prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu și cu soția acestuia Sara.

 

 

donald trump și melania trumpdonald trump și melania trump

 

 

Ieri dimineață, Melania a ajuns la Washington pentru a-și respecta rolul de primă doamnă. Alături de Donald Trump, aceaștia i-au întâmpinat pe prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu, și pe soția lui Sara la Casa Albă.

 

 

Astfel, prin intermediul acestui eveniment, Melania a marcat prima apariție oficială a Primei Doamne. Înainte de învestirea oficială a lui Trump, Melania a ales să petreacă timpul în New York City, alături de fiul ei Barron, pentru a se ocupa de educația fiului său.

 

 

Melania a afișat și de această dată o imagine perfectă, purtând un costum de cașmir alb format dintr-o fustă creion și un sacou impecabil, create special pentru ea de către Karl Lagerfeld. La această ținută a adăugat o pereche de pantofi stiletto în aceeași nuanță. Părul a fost coafar lejer, iar ca accesorii Melania  a purtat inelul său cu diamant de 25 de carate, primit de la soț la aniversarea a 10 ani de căsătorie.

 

Apariția zâmbitoare, într-un costum alb, a venit în aceeași zi cu zvonul că doamna Trump nu se simte prea bine în noul său rol oficial. Aceste zvonuri sunt accentuate mai ales de faptul că în ultima lună aceasta a fost văzută foarte rar părăsind apartamentul ei din Turnul Trump.

 

 

Bianca Ion

Foto: Hepta

 

 

 

Citește și:

 

Melania Trump îşi apără onoarea. Cere milioane de dolari daune celor care au acuzat-o că a fost escortă 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton