Lady Gaga a avut începuturi anevoioase în muzică: "Nu vei fi celebră niciodată!"

 Oana Pantazi
.

Este singurul artist din istorie care a câștigat în același an un BAFTA, un Grammy, un Glob de Aur și un Oscar, la numai 32 de ani… Iar asta o transformă într-o legendă. Cu ce ar mai putea surprinde de acum înainte excentrica și geniala Lady Gaga? Răspunsul stă chiar în întrebare…

Când spui Lady Gaga, primul cuvânt care îți vine în minte este excentric… dar artista în vârstă de 33 de ani (împliniți pe 28 martie) este mai mult de atât. Muziciană de excepție, compozitoare, actriță, cântăreață, dansatoare, coregra­fă, producătoare, artist plastic și designer vestimentar, Lady Gaga este posesoarea a nu mai puțin de nouă Premii Grammy, trei Premii Emmy, două Globuri de Aur și un Premiu Oscar. Mai mult, primul contract cu o casă de discuri l-a câștigat la doar 18 ani.

Până în prezent, a vândut peste 30 de milioane de albume și peste 140 de milioane de discuri single în toată lumea, fiind una dintre cele mai bine co­tate artiste pe plan mondial. E adevărat, și excentricitatea ei bine-cunoscută a con­tribuit la asta, dar aceasta este, totodată, egalată de talent. Nu e de ajuns să porți la concert o rochie din fâșii de carne, lenje­rie intimă cu artificii sau coarne cu conotații sataniste, dacă toate astea nu sunt dublate de calități muzicale. Iar Lady Gaga dovedește din plin măsura talentului său, indiferent ce ar purta pe scenă sau în afara ei.

Numărul de aprilie al revistei VIVA! poate fi găsit la toate punctele de difuzare a presei.

Numărul de aprilie al revistei VIVA! poate fi găsit la toate punctele de difuzare a presei.

Poveste de dragoste interzisă

Oscar 2019. Pe scenă, Bradley Cooper și Lady Gaga. Ea, proaspăt despărțită de logodnicul Christian Carino (oare de ce?), el – însoțit de mama copilului său, superbul model Irina Shayk. În momen­tul în care cei doi au început să cânte pie­sa „Shallow (care a luat Oscarul), sutele de spectatori s-au simțit în plus. Și chiar nu mai existau. Acolo erau doar ei doi, unul lângă celălalt, sorbindu-se din ochi. Chimia dintre ei era dătătoare de fiori pe șira spinării. La fel cum a fost fiecare apariție a lor împreună.

Să fi câștigat Lady Gaga, pe lângă Oscar, și inima fer­mecătorului actor? Fanii sunt convinși de asta, în pofida faptului că cei doi au negat orice implicare romantică, spunând că, pentru veridicitatea poveștii și a persona­jelor, au ales să rămână în rol. Noi nu suntem convinși de asta, rămâne doar ca timpul să o demonstreze. Așa cum le-a demonstrat-o și foștilor colegi de Universitate ai artistei care au creat o pa­gină de Facebook, denumită „Stefani Germanotta, nu vei fi niciodată faimoa­să. Și tot așa cum și-a primit lecția și un fost iubit de-al artistei care îi zisese că nu va avea niciodată un hit și nici nu va câștiga vreun premiu. „I-am spus: «Cândva, când nu vom mai fi împreună, nu vei putea nici măcar să comanzi o amărâtă de cafea la magazinul din colț fără să mă auzi sau să mă vezi!», poves­tea Lady Gaga. Dulce răzbunare…

Textul integral poate fi citit în ediția de aprilie a revistei VIVA!

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton