Foamea e o bombă cu ceas! De ce nu trebuie să te cerți pe stomacul gol

Poate ești mai diplomată sau te-ai informat despre gestionarea conflictelor, dar există un aspect pe care nu l-ai luat în considerare. De ce nu trebuie să te cerți pe stomacul gol!

Exerciții de respirație abdominală, time-out în care pleci din cameră și revii după 30 de minute sau o oră, tocmai pentru a avea timp să se calmeze spiritele și să puteți discuta.

Tehnici de comunicare asertivă în care nu critici individul (atunci e tentat să atace), ci comportamentul pe care l-a avut și spui cum te-ai simțit în situația respectivă. Desigur, toate ajută dar… mai e ceva.

Citește și:

De ce nu e indicat să faci cumpărături de haine pe stomacul gol

E dovedit științific! Aerobicul te ajută să ai o memorie mai bună

Ca să gestionezi un conflict ai nevoie de energie, și de unde îți iei această energie? Păi din mâncare, nu?

De aceea nu trebuie niciodată să te cerți pe stomacul gol, indiferent că e vorba de o situație tensionată la job, cu părinții sau partenerul de cuplu.

Dacă nu ai timp să consumi o masă în toată regula bea un ceai, mănâncă un sandviș, niște biscuiți din făină integrală, un mic snack din legume, nuci sau alune.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton