La "Ferma" se încing spiritele: Brigitte, acuzată că "îi spală chiloții" lui Moroșanu!

 Oana Pantazi
.

După ce s-au jignit și s-au certat ca la ușa cortului, Brigitte Năstase și Claudia Pavel iar au ceva de împărțit… Artista nu o slăbește deloc pe competitoarea ei, în ultima emisiune acuzând-o că „îi spală chiloții” lui Moroșanu!

Brigitte, Moroșanu și Ioana

După ce Brigitte a acuzat-o pe Claudia Pavel că, pe când era doar o puștoaică, ar fi avut o aventură cu soțul ei, lucrurile au degenerat și acuzațiile au început să curgă cu nemiluita de ambele părți. Apoi, Brigitte i-a mai tras o lovitură sub centură, afirmând că încearcă să-l cucerească pe Remus Boroiu, așadar, în cele din urmă, venit și replica Claudiei: „Săraca de tine, Brigitte,  trebuie să te duci la spitalul de nebuni. Nu am văzut în viața mea așa femeie ca tine, mitomană. Mi-e milă de tine, fată. Vai de capul tău! Golancă perversă, pușcăriașă. Să nu mai îndrăznești să vorbești cu mine”. De aici și până la a transforma „Ferma” într-un ring de box nu a mai fost mult! Și cum la box cel mai bine se pricepe Moroșanu, iar în această săptămână a fost fermier-șef, conflictul a escaladat, deoarece nici sportivul nu o prea are la inimă pe Claudia, care, consideră el, nu muncește cât trebuie.

Brigitte gătește sarmale traditionale la Ferma.

„Săptămâna aceasta vom fi un fel de gheișele lui”

Totul a pornit de la o glumă de-a Brigittei, care, referindu-se la faptul că Moroșanu a devenit fermier-șef, a comentat: Săptămâna aceasta vom fi un fel de gheișele lui, dar în sensul bun, nu cel rău”. Ulterior, după ce sportivul s-a întors de afară, unde muncise toată ziua, cu hainele murdare, Brigitte l-a întrebat: „Chiloții îi ai murdari? Că vreau să ți-i spăl!”. Evident, Claudia Pavel a reținut această repică, asta cu atât mai mult cu cât nici între ea și Moroșanu relațiile nu sunt deloc roz. Concurenta l-a acuzat în față pe sportiv că o vrea plecată de la Ferma, spunând că el cu Jorge și cu prietenii lui au vrut să o scoată din Fermă încă din prima săptămână. Iar apoi, i-a spus și că este lipsit de imaginație și extrem de previzibil!

Brigitte Năstase și Claudia Pavel

Brigitte Năstase și Claudia Pavel

Și pentru că se simțea clar nedreptățită de către Moroșanu și știa că va fi trimisă la duel, Claudia l-a atacat: „E clar că e o prietenie între cei trei (n. red. – Moroșanu, Brigitte și Ioana Filimon), una îi spală chiloții, alta îl scarpină după cap”. Sportivul a replicat la rândul lui: „Exagerezi! Ție ți-a spus cineva că îi lași mâncare lui Remus?” Claudia a insistat că, totuși, ea nu i-a spălat chiloții celuilalt concurent. În cele din urmă, disperat Moroșanu a pus capăt discuției: „Nici mie nu mi i-a spălat Brigitte, îmi spăl singur chiloții și șosetele. (…) Dacă ești bună, rămâi în Ferma, dacă nu, pa și la revedere!”.

Rămâne de văzut dacă Brigitte sau Claudia va pleca prima din „Ferma”, pentru că, e foarte clar, împreună sunt ca un amestec exploziv…

 

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton