Giani Kirita revine la „Vulturii de noapte”, alături de colegii și bunii săi prieteni, Cătălin Cazacu și Victor Slav

 Pirvu Cristina
.

După o perioada în care și-a pus la bătaie calitățile de antrenor în Republica Dominicană, Giani Kirita se întoarce în mijlocul bunilor săi camarazi, Cătălin Cazacu și Victor Slav, în show-ul incendiar „Vulturii de noapte'!

Începând chiar din această duminică, de la ora 23:15,  telespectatorii vor avea ocazia să îl revadă pe inconfundabilul Giani Kirita, debordand de energie și gata să transmită publicului starea de bine, înainte de a începe o nouă săptămâna.

„Mi-a fost foarte dor de Vulturii mei, de tot ceea ce înseamnă acest show, de întreagă echipa, de platoul de filmare, de repetiții, de glumele noastre din culise sau din timpul filmărilor. Îi mulțumesc bunului meu coleg, Bursucu, pentru perioada în care a avut grijă de Cazacu și Victor, a avut o misiune deloc ușoară, nu-i ușor să-i mai ții în frâu pe cei doi vulturasi! J  Abia aștept să înceapă nebunia!', a spus Giani Kirita.

Și pentru prietenii săi și colegi de platou, Cătălin Cazacu și Victor Slav, revenirea lui Giani Kirita în formulă care i-a consacrat că „Vulturii de noapte' este una cât se poate de așteptată. Dacă pentru Cătălin Cazacu, prietenia cu Giani s-a născut chiar pe nisipurile din Dominicană, Victor Slav s-a atașat de fostul fotbalist datorită efervescenței și sincerității acestuia.

Colegii i-au simțit lipsa lui Giani Kiriță

 „După ce a plecat Giani am plâns în direct, tot timpul asta în care a fost în Dominicană, că antrenor, ne-a fost foarte dor de el. Când am auzit că se întoarce, n-am plâns de fericire, dar m-am bucurat foarte tare! Apropierea mea cu Giani a fost tot timpul una foarte specială, avem foarte multe lucruri să ne spunem, multe dintre ele le veți auzi, în direct, la , a declarat Cătălin Cazacu despre revenirea bunului sau prieten.

„I-am simțit lipsa lui Giani, clar și-a păstrat trăsăturile de , astea nu se pierd! E special prin felul lui de-a fi, este un om foarte sincer și asta apreciez cel mai mult la el. El te place sau nu te place și îți spune direct, în față, fără menajamente, ce gândește. Pe Giani, la fel, îl plăci sau nu îl plăci, nu există cale de mijloc', l-a portretizat pe fostul fotbalist și Victor Slav.

Trioul de excepție Cătălin Cazacu, Giani Kirita și Victor Slav se întregește, așadar, din această duminică, de la ora 23:15, și le pregătește fanilor show-ului o revenire de excepție, în formulă clasică și inconfundabilă „Vulturii de noapte'!

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Buton