Ce sfaturi a primit Andreea Bălan de la Andra despre copii. Cântărețele se descurcă minunat în rolul de mame

 Pirvu Cristina
.

Andreea Bălan va deveni în scurt timp mămică pentru a doua oară. În aproximativ patru zile, Clara Maria va sta la pieptul mămicii ei. Până atunci, cântreața cere sfaturi despre viața alături de doi copii. Chiar Andra a învățat-o cum să procedeze. 

Andreea Bălan este însărcinată în 38 de săptămâni, așa că momentul cel mare se apropie cu pași repezi. Ea a dezvăluit că soțul ei nu va intra în sala de nașteri. Mai mult decât atât, a primit și câteva sfaturi de la Andra.

„George chiar l-a control a întrebat, eu i-am zis, să vină în sală, să facem vlog. Și eu nebună! El zice că nu prea vrea să intre așa în sală, că nu vrea să vadă. Eu i-am zis că nu vede, are paravan, nici eu nu văd. I-am zis să se uite la mine, nu acolo. 

El a întrebat-o pe doamna doctor dacă poate și ea a zis că nu. Nu e voie! (…) Am oscilat între Carla și Clara, Clara am ales eu și George Maria. NUmele Maria îl poartă bunica lui. Am vrut să își serbeze amândouă ziua de nume. (…) 

Sper să nu se certe! Dacă sunt de același sex, apar tot felul de discuții. O să încercăm să le educăm și să nu folosim niciodată cuvântul gelozie. și să nu face diferențe. Trebuie să fim egali, să le acordăm aceeași atenție. E foarte important când venim acasă, să venim cu o jucărie ca și cum bebe Clara i-a adus Ellei o jucărie. Uite, bebe Clara nu a venit singură, ți-a adus o jucărie. Ella o să țină minte, și la 5 sau 6 ani. Așa o să facem! Chestia asta mi-a spus-o Andra la un moment dat.”, a spus Andreea pentru Xtra Night Show, la Antena 1.

Andreea Bălan este o mamă dură! Ce interdicții le-a pus fetelor sale până când vor împlini 20 de ani

Andreea Bălan este genul de mamă care vrea să-și învețe copiii să nu depindă tot timpul de ea, iar atunci când vor crește să fie capabili să se descurce singuri. Cântăreața nu a fost obișnuită cu genți și pantofi de lux, iar așa are de gând să-și crească și ea fetele.

De asemenea, viitoarea mămică susține că i se pare o prostie ca părinții să le ofere haine de brand copiilor până de la o vârstă foarte fragedă.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton