Fiica Antoniei, gest impresionat pentru Alex Velea. Maya l-a lăsat fără cuvinte pe artist

 Stamen Diana
.

Chiar dacă deocamdată nu locuiește alături de mama ei în România, Maya are o relație specială cu Antonia, dar și cu Alex Velea. Fetița l-a lăsat fără cuvinte pe artist atunci când a făcut un gest absolut impresionant pentru el.

După divorțul de Vincenzo Castellano, Maya, fiica italianului și a Antoniei, a rămas în grija tatălui din cauza legilor de acolo. Chiar dacă Antonia și-a refăcut viața și s-a mutat definitiv în România, artista se gândește în fiecare secundă la fetița ei. Maya adoră să petreacă timp alături de mama ei, pentru că o lasă să facă tot ce îi place.

Maya îl place foarte mult și pe Alex Velea, iubitul mamei sale. Micuța a făcut un gest absolut neașteptat pentru tatăl vitreg și a scris pe o tabliță 'Te iubesc, Alex!', gest cu care Alex Velea s-a mândrit pe rețelele de socializare. Cei trei se află acum în Italia, acolo unde locuiește Maya.

Alex Velea și Antonia au împreună doi băieței, Dominic și Akim, iar din păcate cei trei frați nu s-au întâlnit niciodată, pentru că micuții nu au cum să părăsească țara din cauză că aceștia poartă numele Castellano, nu Velea, însă asta este doar o chestie de timp până când se va rezolva procesul privind numele lor. Cântărețul nu face nicio diferență între băieții lui și fiica Antoniei, iar Alex Velea se comportă extraordinar de frumos cu Maya.

Alex Velea și MayaAlex Velea și Maya

Citește și: Puțini știau că Antonia are o soră. Cum arată Alessia și cum se înteleg cele două

Citește și: Antonia și Alex Velea nu pot ieși din țară cu copiii. Vincenzo Castellano îi împiedică: 'Trebuie să li se facă actele'

FOTO: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton