La ce tradiţii de Crăciun renunţă Casa Regală a Marii Britanii, din cauza pandemiei COVID-19

 Dumba Gabriela
.

Amploarea pe care au luat-o cazurile de COVID-19 și în Marea Britanie impune anularea unor tradiții de Crăciun la care Regina ținea foarte mult. Pentru prima dată în istorie, regina Angliei nu va petrece Crăciunul împreună cu nepoții și strănepoții ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pandemia COVID-19, la care se adaugă și apropierea sezonului gripal fac ca sărbătorile să fie deosebit de riscante pentru persoanele în vârstă sau cu un sistem imunitar slăbit.

Prin urmare, sunt anulate majoritatea tradiţiilor de Crăciun ale familiei regale Britanice onorate la Castelul Sandringham, una dintre reşedinţele familiei.

În mod normal, familia regală ar fi început prima zi de Crăciun cu o slujbă, la ora 9.00. Apoi, ar fi mers la o a doua slujbă formală, la ora 11.00. Anul acesta, însă, se aplică „regula celor 6', adică este interzisă formarea, în interior sau în aer liber, de grupuri mai mari de 6 persoane care nu locuiesc împreună, potrivit clickpentrufemei.ro.

Slujba oficială ar fi fost precedată de plimbarea în care prinţul William şi Kate, însoţiţi de prinţul Harry şi Meghan erau fotografiaţi împreună.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, furioasă pe angajații ei! Ce a declanșat revolta servitorilor de la Casa Regală

Un fost majordom al prinţului Charles, Grant Harrold, dezvăluie cum decurgeau de obicei pregătirile: „Regina ajungea cu câteva zile înaintea tuturor, ca o gazdă bună, pentru a se asigura că totul este gata. Apoi, în Ajunul Crăciunului veneau ceilalţi membri ai familiei regale'.

În acest an, prinţul William şi ducesa Kate împreună cu cei trei copii nu vor lua prânzul tradiţional de Crăciun cu regina, nici nu vor participa la plimbarea de Crăciun şi nu vor saluta publicul înainte şi după slujba de dimineaţă de la Biserica Sfânta Maria Magdalena.

Deși Sărbătorile au trecut de ceva vreme, Regina Elisabeta a II-a nu se grăbește să strângă spectaculoasele decorațiuni de la SandringhamDeși Sărbătorile au trecut de ceva vreme, Regina Elisabeta a II-a nu se grăbește să strângă spectaculoasele decorațiuni de la Sandringham

Crăciunul de la reşedinţa Sandringham s-ar fi încheiat pe 26 decembrie, ziua în care unii dintre membrii familiei părăsesc moşia regală pentru a se alătura socrilor lor. Atunci, prinţul William şi Kate se îndreaptă spre reşedinţa Bucklebury pentru a sărbători cu Middletonii, iar prinţul Charles şi Camilla îşi petrec timpul cu copiii şi nepoţii.

Citeste si: Ce job și-a luat Meghan Markle, după despărțirea de Casa Regală. Are un salariu uimitor de mic

Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Philip vor petrece Crăciunul singuri

Pentru prima dată, Regina Angliei este nevoită să-şi petreacă sărbătorile departe de nepoţi şi strănepoţi, avându-l alături doar pe prinţul Philip (prima imagine din galeria foto). Respectarea programului obişnuit ar presupune asumarea unui risc prea mare pentru ea.

Strănepoţii, prinţul George şi prinţesa Charlotte, au reluat cursurile la şcoală, ceea ce aduce cu sine riscuri suplimentare pentru regina în vârstă de 94 de ani, şi pentru prinţul Philip, care a atins vârsta de 99 de ani.

Citeste si: Ce dietă ține Regina Angliei pentru a-și menține greutatea, chiar și la 93 de ani. Are un truc la îndemâna oricui!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton