Florin Piersic Junior, gest impresionant pentru tatăl lui, aflat în carantină la Cluj. Și-a anulat spectacolele pentru a fi alături de el

 Lupescu Anca
.

Florin Piersic Junior a făcut un gest impresionant pentru tatăl său, marele actor Florin Piersic, care se află în carantină la Cluj, de frica virusului care face ravagii în lume. Actorul și-a anulat și spectacolele, tot din această cauză, așa că preferă să aibă grijă de el și să fie precaut, până ce se termină pandemia globală de Covid-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Piersic a fost vizitat de fiul său la Cluj-Napoca, în casa în care celebrul actor locuiește cu actuala sa soție, Anna.

Cei doi nu s-au întâlnit în ultimele luni, din cauza pandemiei de coronavirus. Acum, Florin Jr și-a făcut timp să dea o fugă să-și vadă tatăl care a împlinit 84 de ani pe  27 ianuarie. Cei doi s-au și fotografiat împreună. Sometimes vine muntele la Mahomed', a postat, în glumă, Piersic Jr.

Actrița Medeea Marinescu, care joacă alături de Florin Piersic în piesa „Străini în noapte' a dezvăluit care este motivul din cauza căruia marele actor a renunțat temporar la scenă. Potrivit Medeei, motivul pentru care actorul octogenar nu a mai urcat pe scenă este chiar pandemia de coronavirus, care l-a făcut să îi fie teamă să interacționeze cu alte persoane decât cele din familia sa.

Florin Piersic și-a anulat spectacolele din această perioadă

Florin Piersic face parte din categoria persoanelor vulnerabile, din cauza problemelor de sănătate aduse de vârsta înaintată, așa că dacă s-ar infecta cu SARS-CoV-2 ar putea ajunge în pragul mortii. Nici canicula nu-i priește sănătății marelui actor, care evită să iasă din casă în momentele cele mai fierbinți ale unei zile.

images-1-2images-1-2

„Eu am jucat câteva spectacole în perioada aceasta, şi pe căldură, însă nu este bine. Ar fi fost un risc mare pentru Florin – şi virusul, şi canicula. În ultima perioadă, a crescut foarte mult numărul bolnavilor şi am decis să suspendăm spectacolele. În august aveam patru reprezentanţi, plus cele din septembrie, însă situaţia este incertă şi pentru luna respectivă', a spus Medeea Marinescu, pentru Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton