La 44 de ani, Hilary Swank s-a căsătorit cu “bărbatul visurilor” ei

 Oana Pantazi
.

La 44 de ani, actrița Hilary Swank s-a căsătorit pentru a doua oară, de data aceasta, după cum afirmă, cu bărbatul visurilor' ei.

Cel mai cunoscut film al ei de la începuturile carierei, cel prin care s-a și făcut remarcată, este The Next Karate Kid, iar atunci nimeni nu bănuia că fetița cu aspect androgin și cu comportament de băiețoi', va ajunge vreodată să fie răsplătită pentru prestația ei cu două Premii Oscar. Din nefericire, în viața personală Hilary nu a avut la fel de mult noroc, actrița fiind căsătorită timp de 10 ani cu actorul Chad Lowe. După divorț, a avut o altă relație de durată – 5 ani – cu agentul său, John Campisi, după care s-a logodit cu tenismenul Ruben Torres, la mai puțin de un an de când s-au cunoscut. Din păcate, nici această din urmă relație nu s-a materializat… Pentru că nu aduce anul ce aduce ceasul, iată că Hilary l-a cunoscut pe cel ce avea să-i devină soț prin intermediul unui blind date', în Colorado, cei doi logodindu-se în 2016.

Iată însă că, de curând, actrița și-a luat prin surprindere fanii de pe Instagram, anunțându-i că s-a căsătorit cu omul de afaceri Philip Schneider: „S-a întâmplat… visul meu a devenit realitate. M-am căsătorit cu bărbatul visurilor mele în mijlocul unei poieni încântătoare, înconjuraţi de toţi cei dragi. Cei doi s-au Într-un interviu pentru revista Vogue, Hillary a povestit că ea și Philip s-au căsătorit pe data de 18 august și că rochia ei de mireasă a fost o creație Ellie Saab Couture care i-a întrecut așteptările, realizată din 25 de metri de dantelă, opt metri de mătase şi şase metri de organza, la care au lucrat șapte oameni timp de nu mai puțin de 150 de ore.

Domnișoara de onoare a miresei a fost actrița Mariska Hargitay, iar cavalerul de onoare – însuși tatăl mirelui, Phil Schneider, la petrecerea de nuntă Hilary purtând o rochie Dior.

La 44 de ani, Hilary Swank s-a căsătorit cu bărbatul visurilor' ei, Philip Schneider.La 44 de ani, Hilary Swank s-a căsătorit cu bărbatul visurilor' ei, Philip Schneider.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton