Delia are replica. Nicio critică la adresa ei nu rămâne fără răspuns

 Alina Dan
.

Delia este unul dinte cei mai urmăriți artiști din România în mediul online. Mai mult decât atât, este și unul dintre cei mai activi. Artista nu doar că postează zilnic pe contul ei de Instagram, dar și interacționează cu urmăritorii săi.

Așa cum se întâmplă oriunde în lume, nu poți fi iubit de toată lumea și chiar și cei care te plac au momente în care nu sunt de acord cu unele dintre acțiunile tale. I se întâmplă destul de des și Deliei, o artistă completă și… excentrică. Tocmai această extrentricitate îi atrage artistei critici, unele dintre ele de-a dreptul hilare. Cârcotașii nu rămân, însă, niciodată fără răspuns.

De curând, Delia a fost acuzată de un internaut că este mult prea bătrână să pozeze pentru reviste celebre şi să se îmbrace extravagant. Prietenul virtual făcea referire la o imagine din pictorialul pe care Delia l-a realizat pentru VIVA.  Aşa cum era de aşteptat, cântăreaţa a reacţionat imediat, desigur, în propriu-i stil: „Deci să nu mai pozez în reviste… că tre să accept că îmbătrânesc'!?! Zi-mi exact ce să fac să fiu naturală' înapoi. Să nu mă mai epilez? Să mă spăl pe dinți e OK? Să las mult sebum pe frunte… aşa să lucească frumos, ca pe vremuri? Să-mi pun nişte ștrampi' așa că pentru vârsta mea… înaintată? Să-mi cumpăr un baston? Oricum… deci să nu mai pozez că-s bătrână și nu e OK să pozăm bătrâni!”, a fost replica Deliei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton