Revelion de neuitat în cel mai romantic oraș din lume

 Alina Dan
.

Paris este considerat pe drept Orașul Luminii, mai ales în preajma Anului Nou când aici au loc spectacole de artificii impresionante, iar marile bulevarde și fațadele magazinelor sunt luminate de mii de beculețe și ghirlande colorate. Mai mult decât atât, atmosfera este una romantică și elegantă, iar piețele principale întrețin festivaluri și evenimente tradiționale.

Descoperă Parisul într-un circuit de 6 zile, cu prilejul vacanței de Revelion alături de turoperatorul Europa Travel la tariful accesibil de 389 euro/persoana!

Bonne Année 2019 din capitala Franței!

Circuitul în Paris de la Europa Travel pornește cu un tur panoramic ce îți scoate în cale cele mai de seamă obiective turistice dintre care Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Catedrala Notre Dame sau Universitatea Sorbona, în plus poți traversa și modernul cartier La Defense, cunoscut pentru atmosfera febrilă și numărul mare de magazine și parfumerii aflate aici.

Simbolurile Parisului

Regele cu cea mai lungă domnie din istoria europeană, Ludovic al XIV lea a construit  cel mai mare și grandios palat care a fost și este chiar și în zilele noastre o permanentă sursă de inspirație pentru numeroși arhitecți ai lumii.

Palatul Versailles este un simbol al opulenței nobilimii franceze ce face parte din patrimoniul mondial UNESCO, având un interior impresionant ce poate găzdui până la 20.000 de oameni în același timp, și decorațiuni placate cu foiță de aur, cristale de Bohemia, numeroase obiecte de artă și mobilier de epocă.

În plus, grădinile de la Versailles sunt și ele unele dintre cele mai elegante și încântătoare din lume ce au fost realizate după modelul elegantelor grădini englezești, și pe care le poți descoperi opțional de la Europa Travel.

Circuitul de la Europa Travel continuă cu explorarea cartierului Montparnasse de pe malul stâng al Senei, unde se află Palatul cu grădinile Luxemburg, un simbol al eleganței ce a fost ridicat pentru Regina Mamă, Maria de Medici.

Vederi fabuloase din Turnul Eiffel!

Un alt monument emblematic al Parisului este Biserica Inimilor – Basilica Sacre-Coeur un edificiu religios care a fost ridicat în aproape 46 de ani în memoria celor 58.000 de eroi căzuți în timpul războiului. În plus, nu poate fi ratată nici o vizită la Catedrala Notre Dame, o bijuterie a stilului gotic ce datează din anul 1330 la care au lucrat pentru mai bine de 155 de ani numeroși arhitecți pentru a realiza această capodoperă arhitecturală.

Parisul este destinația preferată a îndrăgostiților, așa că pentru momente de neuitat cu prilejul Anului Nou poți urca în Turnul Eiffel – o construcție despre care s-a spus la început că 'urâțește Parisul', dar care astăzi adună peste 7 milioane de turiști anual.

În turul ghidat de la Europa Travel vei putea vizita în Paris, printre multe altele, Domul Invalizilor, unde odihnește într-o criptă cu dom de aur, marele Napoleon Bonaparte, sau Muzeul Luvru, unul dintre cele mai prestigioase și mari muzee din lume cu o imensă colecție de artă și artefacte de o valoare inestimabilă dintre care celebra pictură Mona Lisa sau Statuia Venus di Milo.

de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Oferte Speciale Revelion 2019

Circuit Revelion la Paris –  tarif: 389 euro/persoana, 5 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport avion, transferuri si vizite cu autocar conform programului, asistenta turistica. *Bonus – turul panoramic de oras! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton