Cum să ieși în evidență la o ocazie deosebită. 4 accesorii potrivite pentru evenimentele de zi

 Alina Dan
.

Moda se schimbă permanent, motiv pentru care poate fi dificil uneori să alegi ținuta potrivită, în special pentru evenimentele mai puțin comune. E ușor să alegi o ținută pentru o seară în club, însă lucrurile stau diferit atunci când participi la un eveniment care are loc în timpul zilei și la care ai ocazia să participi de câteva ori pe an. Asta cu atât mai mult cu cât, în timpul zilei, orice alegere greșită va ieși mult mai ușor în evidență, în special când vine vorba de accesorii. Tocmai de aceea, e bine să pleci de la câteva reguli generale atunci când decizi cum îți vei accesoriza ținutele și să te adaptezi la evenimentul la care urmează să participi. Iată cum ar trebui să procedezi:

  1. La un botez: geanta

Botezul este un eveniment formal, însă o ținută pentru botez nu trebuie să fie la fel de elaborată cum este una pentru nuntă. Este necesar un anumit grad de formalitate în ținuta ta, dar, spre deosebire de nunți, la botezuri nu există reguli legate de culorile pe care le poți purta, așa că e mult mai puțin probabil să jignești pe cineva purtând o culoare sau o ținută nepotrivită.

Accesoriile joacă un rol important în ținuta pentru botez, iar dintre acestea, geanta va ieși cel mai bine în evidență. Dacă porți haine în culori neutre, poți opta pentru o geanta de umar în culori mai vii, care să contrasteze cu acestea și să acționeze ca o „pată de culoare'. În cazul în care porți haine în culori mai puternice, poți opta pentru o geantă de culoare albă sau neagră, pentru a-ți completa ținuta. La botezuri ar trebui să eviți gențile supradimensionate și să optezi, în schimb, pentru cele de umăr de dimensiuni medii sau mici, cum sunt cele de tip clutch.

  1. La un vernisaj: bijuteriile

Vernisajele sunt evenimente elegante, care aduc împreună artiști, iubitori și critici de artă, dar și oameni de afaceri sau din industrii creative, precum muzica sau filmul. Tocmai de aceea, cele mai potrivite accesorii pentru un vernisaj sunt bijuteriile. Pentru aceste ocazii ai mai multe variante; poți opta pentru bijuterii scumpe și elegante, cum sunt colierele și brățările cu diamante sau pietre prețioase sau poți alege modele mai excentrice, care să iasă în evidență prin forma și designul lor, mai degrabă decât prin prețul de achiziție.

  1. La o expoziție auto: pălăria

Multe expoziții auto au loc în aer liber, în special cele foarte mari. Asta pentru că mașinile au nevoie de spațiu și multe astfel de expoziții oferă vizitatorilor și posibilitatea de a testa mașinile. În consecință, ar trebui să te protejezi de soarele arzător și să arăți și bine făcând asta. O pălărie poate fi exact accesoriul de care ai nevoie.

Dacă vrei să ieși în evidență și să te remarci în mulțime, poți opta pentru o pălărie supradimensionată, într-o culoare deschisă, care se va potrivi de minune atât cu ținutele în culori neutre, cât și cu haine în culori mai vii. Iar dacă vrei ceva mai discret, poți alege o pălărie de dimensiuni mai reduse, precum o fedora sau o pălărie elegantă din fetru.

  1. La o petrecere de zi: ochelarii de soare

Când participi la o petrecere care are loc ziua și în special la petrecerile pe plajă, ochelarii de soare nu trebuie să-ți lipsească. Aceștia sunt la fel de utili pe cât sunt de eleganți și asta pentru că vei avea nevoie să te protejezi de soarele puternic. Mai mult, cu ajutorul ochelarilor de soare vei putea completa și „condimenta' orice ținută, chiar dacă este vorba doar despre un costum de baie. Conform Popsugar, anul acesta se poartă în special ochelarii cu rame supra-decorate, în special cu imitații de diamante, dar și cei cu rame subțiri, cu lentile în culori diverse.  
Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton