La 16 ani, Cleopatra Stratan și-a schimbat numele, look-ul și a pozat îmbrăcată sumar! Uite cum arată acum

 Dumba Gabriela
.

Cleopatra Stratan şi-a luat un nou nume de scenă, Angela, scrie şi cântă piese în limba rusă şi nu mai aminteşte deloc de fetiţa care îl aştepta pe Ghiţă la portiţă. Este şi normal, Cleopatra are 16 ani acum şi este o adolescentă sexy, care nu ezită să se îmbrace provocator.

Cleopatra Stratan și-a schimbat înfățișareaCleopatra Stratan și-a schimbat înfățișarea

Cleopatra Stratan şi-a propus să cucerească piaţa muzicală din Rusia, iar pentru asta s-a reinventat complet. Poartă perucă blondă, haine extrem de sexy şi se prezintă drept „Angela'.

Avea doar trei ani şi jumătate atunci când cucerea o ţară întreagă cu piesa ei despre Ghiţă, însă anii au trecut şi fiica lui Pavel Stratan i-a dat mână liberă regizorului basarabean Roman Burlaca să o transforme într-o adolescentă rebelă şi provocatoare pentru videoclipul piesei „Angela', ce urmează să fie lansată în toamnă.

Cleopatra Stratan este născută în Republica Moldova şi are în palmares şase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susţinut un concert live de două ore în faţa unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel naţional şi cel mai tânăr cântăreţ de succes.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton