Ce reguli ridicole trebuie să respecte vecinii lui Meghan Markle și ai Prințului Harry. Nimeni nu are voie să se apropie de ei și de Archie!

 Oana Pantazi
.

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru prima oară în luna mai și, de atunci, sunt mult mai discreți în privința vieții personale… Dar parcă deja s-a ajuns într-o situație extremă, după cum comentează surse din apropierea cuplului. Iată ce li s-ar fi impus celor care locuiesc în apropierea Ducilor de Sussex!

De când a venit pe lume micuțul Archie, primul lor copil, interesul publicului față de ducii de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry, a sporit, deși părea că acest lucru nu mai e posibil… Drept urmare, proaspeții părinți și-au luat toate măsurile de precauție și, mai mult, sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața personală. Recent, au „transpirat” în presă niște informații, care dacă se vor dovedi reale, nu le vor crește deloc popularitatea Ducilor de Sussex, ci dimpotrivă!

Se pare că cei care locuiesc pe domeniul de la Windsor sau în proximitatea acestuia ar fi primit un set de reguli din partea personalului castelului – despre care Palatul Buckingham afirmă însă că nu are cunoștință – pe care ar fi sfătuiți să le respecte. Conform publicației Mirror UK, vecinii lui Meghan Markle și ai prințului Harry au primit un briefieng ce conține un set de reguli pe care aceștia le-au găsit de-a dreptul ridicole. Așadar…

* Vecinii Ducilor de Sussex au fost rugați să nu ceară niciodată să-l vadă pe Archie.

* Să nu se apropie de cuplul regal și să nu încerce să inițieze o conversație cu Meghan Markle și cu Prințul Harry.

* Să dea „bună dimineața” și să fie amabili dacă cei doi li se adresează.

* Să nu dea în câinii lor, chiar dacă aceștia vin spre ei.

* Să nu se ofere să le plimbe câinii.

* Să nu se ofere să aibă grijă de micuțul Archie.

Vecinii Ducilor de Sussex s-au simțit jigniți

În afara faptului că au găsit aceste indicații penibile, vecinii cuplului s-au simțit jigniți, cu atât mai mult cu cât există niște reguli de bună vecinătate pe care, acolo, le respectă toată lumea, fie că este vorba despre oameni obișnuiți sau membri ai familiei regale britanice.

Purtătorul de cuvânt de la Palatul Buckingham a spus că Ducii de Sussex nu au habar de ceea ce s-a scris în presă și se pare ca briefingul să fi fost doar „opera” unui angajat cu exces de zel… De altfel, unul dintre rezidenți a comentat: „Ar fi fost amuzant dacă nu s-ar fi întrecut orice limite!”, în timp ce altul a spus: „E extraordinar! Nu am auzit niciodată despre așa ceva. Oricine locuiește pe proprietate lucrează pentru familia regală și știe să respecte regulile”.

Să sperăm că aceste decizii nu le aparțin Ducilor de Sussex, deoarece în ultima vreme plătitorii de taxe i-au criticat acid pentru că au cheltuit 2,4 milioane de lire din banii lor pentru a-și renova casa… Iar dacă e așa, probabil că aceștia se consideră îndreptățiți să-i întrebe pe Meghan și pe Harry de vorbă.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

p:nth-of-type(6)”,”type”:”performPlaceholder”,”relativePos”:”after”}” data-placeholder-placeholder=”” data-response-start=”456″ data-type=”placeholder”>

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton