Iubitul Alexandrei e în stare de șoc după moartea fetei: "N-am putut nici să mă duc să aprind o lumânare"

 Pirvu Cristina
.

Cazul Alexandrei a șocat o țară întreagă. Iubitul ei, băiatul cu care urma să se întâlnească dacă nu ar fi fost răpită, a făcut declarații sfâșietoare. Marian nu își poate reveni, e în stare de șoc!

Cu el urma să se vadă Alexandra! Marian are 18 ani, abia a dat examenul de Bacalaureat și visează la o carieră militară. A cunoscut-o pe Alexandra în urmă cu un an, cu ocazia unui eveniment la care au dansat amândoi. El face parte din ansamblul popular din Reşca, în timp ce ea dansa în ansamblul din Dobrosloveni.

„Era o fată cuminte, cu bun simț, frumoasă. Puteai vorbi orice cu ea. Am ținut foarte mult unul la altul. Îi plăcea să cânte la vioară și să danseze”, o descrie Marian pe Alexandra potrivit Libertatea.

Marian și Alexandra se întâlneau în Caracal

Băiatul povestește că stabilise cu Alexandra să se întâlnească „la oraș', în Caracal. Au plecat amândoi cu ocazia, din sate diferite.

„În ziua aceea trebuia să-mi iau costumele de la teatru, că aveam miercuri seară turneu, apoi trebuia să merg la meditații. Alexandra mi-a spus că va veni și ea în oraș. Am plecat la ocazie și eu, de la Reşca, a plecat și ea. Am așteptat mult timp și eu ocazia, dar am ajuns în oraș. Am sunat-o de câteva ori și nu mi-a răspuns. Am crezut că are treabă, așa că am așteptat să mă sune ea înapoi. Mi-am terminat treburile și am ajuns la sora mea, iar Alexandra tot nu mă sunase. O prietena a ei m-a întrebat seara dacă știu ceva de Alexandra. Apoi a venit tatăl ei la mine acasă și mi-a spus că nu știe nimic de ea. Toată lumea o căuta', spune Marian.

Băiatul nu a avut puterea să aprindă o lumânare în fața porții lui Gheorghe Dincă, acolo unde familia și prietenii Alexandrei și ai Luizei le-au adus fetelor un ultim omagiu.

Alexandra, tânăra ucisă de Gheorghe DincăAlexandra, tânăra ucisă de Gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănașu a publicat stenogramele apelului disperat al Alexandrei la 112!

După ce zilele acestea s-a vorbit în spațiul public intens despre apelul disperat al Alexandrei la 112 și atitudinea refractară a polițistului care a preluat apelul, unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, face publică stenograma înregistrării. Vă prezentăm mai jos dialogul dintre fata speriată și cei de la 112.

„#112vreausatraiesc. Dragi oameni care ati fost langa noi in ultimele zile pun aici stenogramele realizate de noi ale discutiilor avute de Alexandra cu nemernicii de la 112😪😪. A fost o decizie ffff grea care a apartinut exclusiv tatalui si mamei Alexandrei, cei care i-au dat viata acestui copi. A fost foarte foarte grea aceasta decizie pt o familie atat de discreta si normala😪. SINGURUL motiv pt care familia hotaraste sa le faca publice este pentru a vedea intreaga tara putregaiul unui sistem criminal si curajul acestui copil incredibil. Vrem prin punerea lor aici doar DREPTATE si sa fie pedepsiti vinovatii iar pentru viitor niciun ticalos din statul roman sa nu mai UCIDA!” 

Foto: Libertatea  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton